TRÖTT

Hola!
Sitter här astrött. Efter skolan igår åkte jag med Alice och Melinda till farsta, hittade en jättefim tröja på H&M. Ni får se den nån annan gång. Sen drog jag hem och åkte till pappa. Åt middag och åkte till IP för att kolla herrlagsmatch med Melinda. De vann med 2-0! Sen hälsade vi på vår sköna målvaktstränare som står i Herrlaget och är jätteduktig. Melindas pappa skjutsade oss hem till mig där vi kollade på ungefär halva el clasico men sedan blev vi så trötta så vi lade oss, vid typ 12..
Börjkjade åtta idag och gick upp vid typ 7. Fixade oss men åt inte nån frulle eftersom vi åt det på hemkunskapen i skolan. Det var helt ok gott men åt bara 1/4 scones eftersom jag aldrig är hungrig på morgonen. Dagen rullade på och vi hade slöjd, NO, Musik och så skulle vi ha haft SO men vi gick till fel klassrum så vi gick efter 20 minuter, stackars lärare. Men vi trodde vi hade vårt gamla SO klassrum men tydligen inte såg jag på vägen hem. Vi får säga det till den nya SO läraren... Jaja jag har inte gjort så mycket efter skolan. Ska hitta på en grej att ta med till engelskan och berätta om och kolla på pretty little liars tror jag nu. Sen blir det tidigt i säng! Bloggar troligen imorgon.
Kyssar!

Bildbrist typ osv

MAT

Har lunchrast just. Vi fick pastasallad till lunch, asgott! Har spanska och svenska och sen slutar vi halv tre typ. Men ska dra nu, bloggar efter skolan.
Kyssar!


MOT SKOLAN

Hej!
Ska nu dra mig mot skolan. Har vanliga lektioner idag. Börjar alltså med schemat. Nej nu måste jag fixa det sista sen ska jag dra mig.
Kyssar!


FAST

Nu har jag fastnat för serien Pretty Little Liars, var tvungen att kolla första avsnittet för många säger att den är bra. Så blir man fast. En stor rekomendation! Nu ska jag fortsätta kolla!
Kyssar!

Sjukt snygga också, allihopa!
 

28 agusti 2012

Hej!

Skoldagen idag var som vanligt. Började 10 och hade snack med Kerstin och Kenta om våra scheman som vi fick. Fyfan vad dåligt det var! Herregud.. Men vi ska iallafall bara ha det i två veckor och sen får vi ett nytt. Vi har fotboll och idrott på samma dag... Vad tänker Gubbängsskolan med? Sämst. Aja 1 år kvar bara! Sen hade vi No och Svenska, och sen fick vi sluta för dagen så det var chill. Kom hem typ tio i tre och var ashungrig. Så tog resterna från igår och skar upp lite avokado och mozzarela till. Det blev typ min middag eftersom min mamma ska ha styrelsemöte ikväll så får typ inte gå till köket på 2 timmar, oherregud.. Haha men nu ska jag mest chilla och lyssna på min nya droglåt, Fånga dagen- Södrasidan. Så fuckkking bra! Bloggar snart!
Kyssar!

Ser äckligt ut. Är skitgott faktiskt!


♥Södrasidan♥

Godnatt

Tjo!
Ligger i sängen och tänkte dra på mig pyamas. Har borstat tänderna och fixat mig precis. Åt lasagne med keso och spenat till middag. Det låter inte så gott men det var helt okej faktiskt! Sen gjorde jag min so läxa med hjälp av mamma och sedan hamnade jag här. Men godnatt alla fina så skriver jag imorgon!
Kyssar!

Slänger in en bild från i våras när de fina blommorna i kungsan blommade. Fyan vad jag mådde då, mitt liv var verkligen bra! Jag saknar det.

Från Hjärtat

2 år sen denna riktigt bra släpptes, kan hela texten. Hörnet style på den, åh madlove!♥

Hola mis amigos!
Sitter i min säng just nu och ska väl käka snart antar jag. Skola idag där vi först hade bild, sen mattediagnos och till sist film där vi såg Slumdog Millionare, sjukt bra film! Jag gick hem med Moa typ asfort för hade så himla ont i magen, vet inte varför men tror det var eftersom jag typ inte hade käkat så mycket utan bara en macka till frukost och pyttelite lunch i skolan. Men på lunchrasten gick iallafall vi tjejer till hörnet. Först var det lite öde men när vi sen fick rummet man spelar FIFA i var det så himla kul! Jag gjorde mål så jag och Alice vann mot Melinda och Fanny. Haha vi skrek så man måste ha hört på hela hörnet. Det var iallafall superkul. Börjar faktiskt tänka bort niorna nu, asså det verkar tomt och så men jag kommer nog glömma de snart och tänka på att vi är 9F nu. Störst, bäst och vackrast såklart. Haha, det ska bli världens bästa år!

Har iallafall kollat på film nu och vet inte vad jag ska hitta på i denna stund, läxor när mamma kommer hem iallafall, wihooo! Haha bloggar sen!
Kyssar!

Bästa bildkvaliten och jag sitter som värsta duden, men älska mina tjejer!

Heta Kenneth och Rille i bakgrunden!!!

Nu

Hej!
Matchen gick bra för tjejerna, de vann med 1-0 men kunde ha gjort flera mål i andra halvlek. Första var inte så bra. Men en vinst iallafall och vi klättrar uppåt i serien så det är bra. Jag åkte hem och följde med mamma och min bonuspappa för att handla och hittade jordgubbar för 30 spänn så ska käka chokladfondue idag IGEN. Omg onyttig. Haha. Men nu ska jag rensa jordgubbarna och kolla på High School Musical 3. Bloggar efter eller imorgon.
Kyssar!


Söndag

Tjaba!
Sitter i soffan och kolla TV, jag och Melinda ska snart äta lunch. Gårdagskvällrn var jättemysig, jag och Melinda tog en promenad, gick till Konsum för att handla och gick hem. Jag köpte banan, apelsin, äpple och kiwi att doppa i choklad och Melinda köpte morötter och gurka med dipp. Vi fixade och kollade på American Pie 2 eller 3 som gick på TV. Så jävla bra filmerna är alltså!
Men nu ska vi käka lunch och sen är det match mot Tyresö och jag kollar såklart! Bloggar senare.
Kyssar!


Ätit

Hello!
Har precis ätit ugnspnnkaka som jag fick göra. Den blev faktiskt väldigt god om jag får säga det själv. 
Plockade upp min väska också från Melinda där jag hittade en liten fin tygpåse med två ringar som Melinda hade köpt till mig i Vietnam, jättefina! Tack!
Snart kommer väl Melinda hit tror jag, hon skulle äta hemma men väntar nu på henne. Bloggar sen!
Kyssar!

Mums!

Ringarna!

Today

Hej!
Jag vaknade upp hos Melinda i morse och vi gick och köpte frukost. Melinda skulle spela match sen men hon kommer hit ikväll för min mamma ska bort så det blir mys. Fick skjuts av Melindas pappa hem till pappa och hjälpte honom att måla tills färgen var slut iallafall. Sen var jag lite med min underbara lillasyster, men sen skulle dem iväg så jag gick hem till mamma igen och nu sitter jag här. Ska käka fläskpannkaka ikväll, så jäkla gott! Sen ska jag typ köpa nån frukt och doppa i choklad tänkte jag, och jag och Melinda ska väl kolla någon film. Men uppdaterar mer om det senare. 
Kyssar!

En jättegammal dålig bild på mig och Julia när vi pussar varandra.Åh vad jag älskar dig!♥

HEJ PÅ ER

Tjoooo!
Sitter hemma och ska börja med maten NU... Jaja men efter det ska jag hem till Melinda och sova där iallafall så det ska bli mysigt! Jag och Melinda var i stan idag, vi kollade inte i affärer utan gick på en promenad och kollade på vårat vackra Stockholm. Sen åt vi glass någonstans i gamla stan och det var iallafall skitgott! Nej nu ska jag göra fajitas. Bloggar sen.
Kyssar!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Ska hitta på nåt med Melinda men hon skulle bara göra något först.
Uppdaterar hos henne eller något.
Kyssar!


T.G.I.F

Tjaba!
Kollade El clasico igår. Barcelona vann såklart, världsklass! Är världens lyckligaste också, humöret är på topp!
Idag har jag ledigt men vet inte riktigt vad jag ska göra, messar väl nån kompis.
Jaja bloggar väl om vad jag ska hitta på senare.
Kyssar!


Fan vad jag saknar

Haha Johanna kommer du ihåg? Det ända vi kunde var ortens favoriter! 
Så jävla saknat!


23 Agusti 2012

Heeej!
Var i skolan idag, hur tråkigt som helst. Had eförst möte med min mentor, IUP möte eller vad det nu heter och mamma var med. Sen drog jag till planaen där min klass spelade fotboll men gick upp och snackade lite med vår nya fotbollstränare och man fick fylla i något papper och så. Men det gick bra. Sen gick jag til planen och nu börjar alla iallafall hälsa och så. Kul kul, vi kanske blir en riktigt bra klass dethär året, (bättre än de förra niorna, som var typ alla lärares favoriter, och speciellt fotbollsklassen.) det tvivlar jag inte på. Men hallå, vi tar det lätt. Min klass är bäst!
Jag och Melinda åkte till farsta för jag skulle köpa ett lås till mitt skåp. Sen drog vi hem och jag har kollat OTH, ätit middag och gjort typ hälften av en uppgift vi fick eftersom vi är lediga imorgon. Men nu ska jag kolla lite mer på OTH sen på El clasico om jag har kanalen. Men bloggar senare eller imorgon. 
Kyssar!

.

Mot skolan!

Jävlar vad dåligt det känns att skriva en såndär rubrik. Jag ska iallafall dra mig mot skolan och först ha iup samtal med min mentor och sen kolla när klassen spelar fotboll. Bajs knä. Jaja dagens outfit här nere så bloggar jag mer sen.
Kyssar!


Haha

Haha jag dör, hoppas han bli facerapead. Pappas kompis son. Ehm känner inte honom. Hahahhaahhaah

Bekännelser om mig och skolan



Blev skoltrött av att bara vara i skolan idag.
Har gått i samma skolan i 9 år och 10 ska det bli.
Saknar de gamla niorna väldigt mycket men får göra det bästa av året.
Det kändes hur konstigt som helst att vara äldst i skolan och kollade efter de gamla niorna hela dagen och sen kom jag på att de inte gick där.
Kommer inte vara med på idrotten i skolan i hela nian.
Gillar inte min SO-Lärare, fattar ingenting på hennes lektioner.
Alla i min skolan f.o.m 96:orna har sett mig gå med kryckor.
Min mentor älskar mig.
Min klass är den sista fotbollsklassen i skolan, och heter ens klass 9F då har man makt på skolan. Då är vi störst, bäst och vackrast.
Älskade sista veckorna i åttan. Då jag och Melinda kände rätt många av 96:orna. Då man nästan inte gjorde något på lektionerna för att man ville bara ut i värmen och man hade inget att göra. Då klassen var som bäst.
Då hörnet var min bästavän♥
Haha Melinda du vet varför!
Förra 9F gick till hörnet och grät efter skolavslutningen 2012.
 
Jag kommer gråta så förjävligt mycket när jag går ut nian. Jag kommer sakna min klass så
mycket. Hoppas alla kommer gråta, killarna med. Så att de fattar att vi inte kommer gå i samma klass något mer. Det kommer aldrig mer finnas ett 9F på Gubbängsskolan.
Det kommer inte att gå!


MITT 10:onde OCH SISTA ÅR PÅ GUBBÄNGSSKOLAN.
DETHÄR ÅRET SKA JAG GÖRA DET BÄSTA AV.

Hemma

Tjabaaaa!
Är hemma hos mamma nu. Melinda gick precis, vi käkade Hamburgare med  pommes och snackade. Mys! Nu ska jag bara chilla hela kvällen men bloggar nog mera senare.
Kyssar!

Riktig jävla kärlek min fuckingbagare/ bagare nr1♥

Idag

Hola a todos!
Har varit i skolan idag och det var väl chill. Vi gjorde typ inget och fick gå efter två timmar. Så efter drog jag och Melinda till Farsta och käkade donken. Gott! Fast Melinda åt bulgursallad, haha. Rik. Sen drog vi till Medis för Melinda skulle klippa sig. Läs om det på hennes blogg! Vi gick till Melindas mammas kafé och jag fick en läsk och Melinda varm choklad. Sen satte vi oss i parken i Medis och drack. Gotti!
Sen drog vi hem så nu ska vi hem till mamma och käka. Bloggar sen.
Kyssar


Medina

 







Mot Natta

 


Idag.
-

Drar mig mot Natta nu. Har käkat och satt på lösnaglar med leopardmönster, rätt coolt faktiskt. Behöver inte lösnaglar för mina naglar är lika långa som lösnaglarna men det gör inget. Bloggar sen eller imorgon. 
Kyssar!


Me, myself and I



Gårdagskvällen och idag

Sho bre!
Jävlar börjar skolan imorgon. Fuck också.
-
Jaja kvällen igår var askul, när jag kom till grönan skulle Jullan ställa sig upp och vinka till mig och då ställde sig ALLA upp. Haha var skitsvårt att hitta och fick minst tusen itchblickar men hittade iallafall fram till henne, Frida och Stina. Alice kom tip hel men hon kunde inte komma fram till oss men hon dansade med några andra lite utanför. Så mötte jag henne efter. Jag, Alice, Jullan och Stina tog och käkade donken efter, gott. Sen åkte vi hem, hann snacka lite med Jullan när vi var i Tallkrogen också, det var mys. 

Idag har jag inte gjort mycket, skulle måla men det är regn i luften så vågar inte chansa. Fixade mig istället fin och tog och fotade migsjälv med våran systemkamera, loveit. Blir så bra bilder. Jag hade på mig min nya tröja också så den kommer ni se på bilder här nere. Sen hamnade jag iallafall hära. Ska nog hem till natta och ko9lla film ikväll, American Reunion, eller hur det stavas står på schemat. Kul. Men sen drar jag hem och sover hemma för imorgon är det första dagen i nian. Fml. Fast det ska bli kul att träffa alla igen efter tio veckor. Men jag bloggar iallafall senare. 
Kyssar!



Mot grönan!

Var i stan med Alice en stund nu innan. Fick med mig en tröja från BikBok som jag har kollat på. Den fanns bara minst i Stl M men jag ville ha den så mycket så jag tog den! Åkte hem och käkade middag. Gott. Nu sitter jag på Tuben mot Grönan, Melinda kunde inte och Alice kommer senare. Men Jullan och hennes två kompisar har plats längst fram så hänkar dem. Har på mig min nya tröja men ni får en bild på den senare eller imorgon. Nu ska det bli en lyckad kväll.
Kyssar!


Frågor

1. Vad heter du? Isabella
2. Hur gammal är du? 14, 15 om en månad

3. Vart bor du? Sveriges stolthet, Stockholm såklart!
4. Hårfärg? Brunt
5. Ögonfärg? Blå/Grön/Grå typ
6. Hur lång är du? 1,64
7. Kär?  Kanske..
8. Singel eller upptagen? Singel

9.Vad för killar föredrar du mest? Snälla, de som bryr sig och de som gillar mig för den jag är
10. Vad har du för mobil? iPhone 4
181. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Shoppa för en summa och sedan spara resten 

12. Favoritland? Oj jag vet faktiskt inte
13. Favoritfärg? Mörkblått, svart och vitt
14. Film? The Hungergames
15. Bok? Öh Hungerspelen där också
16. Killar eller tjejer? Killar
17. Vad gillar du mest med dig själv? Utseende: Leendet. Personlighet: Trevlig, pratglad och snäll hoppas jag alla tycker
18. Vad gillar du minst med dig själv? Utseendet: Låren. Personlighet: För blyg när jag träffar visst personer.
19. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan- Jag kan aldrig nämna en, hela min familj och mina vänner. 
20. En person du älskar - Mamma, pappa, och resten av min familj
21. En person du hatar-  Jag hatar ingen, fast jag borde hata en person.
22. Ut och festa eller myskväll? Jag festar ju inte så det blir väl myskväll, eller en kväll på IP, mitt andra hem♥
23. Saknar du någon just nu? OM jag gör
24. Vad är det bästa som hänt dig? Mycket.
25. Beroende av något? Min telefon
26. Ditt livs största misstag? Lita på en person, inte smart
27. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Går absolut inte att välja
28. Har du några tatueringar? Nej
29. Piercingar? I öronen som de flesta :)
30. Vem är mest lik dig? Min syster tycker många fast jag tycker inte det
31. Har du någon förebild? Mamma och Pappa, genom allt
32. Vad ska du göra idag? Grönan ikväll!
33. Vad är det värsta du vet? Folk som ljuger och att jag har så jävlans otur
34. Vad är det bästa du vet?  Spela fotboll, oavsett
35. Vad åt du senast? Pannkakor
36. Vad vill du ha just nu? Pojkvän
37. Vad köpte du senast? Cola, cider och glass...
38. Vem är din favorit kändis? JUSTIN BIEBER och Messi♥
39. Favoritlåt? Krossa alla fönster- Maskinen
40. Tränar du? Brukar träna fotboll men har en korsbandskada och måste opereras så får inte träna någonting just nu.
41. När går du och lägger dig?  När det är skola, runt halv elva men somnar runt elva
42. Vad är klockan nu? 13.32
43. Är du nöjd med ditt liv? Inte just nu men oftast


Måndag

Tjaba!
Vaknade vid typ tio och gick upp och gjorde pannkakor, kollade på Project X medans jag åt. Sen gick jag ut och målade lite mer på våran lilla stuga som igår. Men inte jättemycket för vågar inte förstöra nåt nu när pappa inte är hemma och så. Sen hamnade jag här. Ikväll blir det Norlie&Kkv på grönan, yeeey. Går dit med Melinda och Alice, tror jag? Haha. Jaja med någon blir det iallafal. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra annars, alla börjar gymnasiet typ och jag börjar nian om 2 DAGAR! Herregud. Jaja nu ska jag göra något vettigt denna näst sista dagen på sommarlovet. Hoppas ni har det bra så skriver jag snart igen.
Kyssar!



Favoritlåtarna just nu, Fan vad bra de är!♥

OMG

SERIÖST VÄRLDENS BÄSTA LÅT!


♥S♥H♥M♥

Igår och idag

Hej!
Hur är det? Bra med mig iallafall!
Igår vaknade jag och Melinda upp hemma hos mig efter att vi hade kollat hungerspelen och sätt på match dagen innan. Melinda skulle åka eftersom att hon hade match och jag skulle kolla på herrmatch Enskede- Landskrona på IP så drog mig också upp.Enskede förlorade tyvärr med 0-1 men fick världens upplevelse och tog foto med Henke Larsson, så det var kul! Efteråt hade vi match ooch stolt över tjejerna som var grymt duktiga och vann med 2-0! Med ett mycket fint spel. Sen drog jag mig hem för att käka och sedan dra på The Voice, kul som fan att träffa folk. Däremot blev jag lite besviken över en sak. Men det går över! Musiken var bra och det var helt enkelt en lyckad kväll med mina tjejer! 
Jag, Alice och Melinda drog hem vid halv ett tiden och snackade på tuben. Älskar dem!
Jag och Melinda sov hos mig.
Idag skulle vi egentligen åkt till grönan men det passade inte riktigt. Men det blir en annan gång. Istället gjorde vi lunch, åt glass och bakade morotskaka som jag tyvärr inte hann smaka för jag behövde åka hem. Med det gjorde ingenting. Jag åkte hem och hjälpte pappa att måla, åt hemgjord pizza och hjälpte till att måla igen. Men det började spöregna åt precis det hållet det inte skulle så jag tror att lite färg åkte bort också, Typiskt! Jaja jag hjälper väl pappa nån annan dag. Nu har jag iallafall duschat och ska väl kolla nån film eller nåt. Hörs!
Kyssar!

♥Bara kärlek till allt

Tja Bellas musiksmak

I skolan i omklädningsrummet är det alltid jag som har musik på. Däremot tycker inte mina kompisar om min musiksmak så mycket. Den är blandad men jag älskar svensk musik som, Äckligt, Maskinen, Norlie&Kkv, Lilla sällskapet mm.
Här är en låt som Seb i min klass visade mig och han bara visste att det var min musiksmak fast han aldrig har hört min musiksmak förr. Haha men han hade rätt iallafall.


Lorentz  Sakarias- Garbo, Astid & Taube♥

2012-08-17

Godmorgon solstrålar!
Ny dag, nya möjligheter.
Igår var jag somsagt med farmor och min Kusin. Det var trevligt och mysigt. Vi köpte thaimat och åt glass. Fick med mig tre småsaker också. Bild nedanför. Jag åkte sedan hem för att ta hand om min lillasyster. Vi kollade på Tarzan och sen var det dags för henne att sova. Jag fick ligga enm stund bredvid henne i sängen men sen somnade hon. Gick ner till mitt rum och upptäcker att golvet är fullt med flygmyror. Får värst chocken men dammsugar upp dem såklart. Går in i badrummmet och där är det jättemånga i duschen och badkaret så stänger dörren och går upp tills Anna kom hem. Men de är ju inte farliga iallafall. Låg i sängen ett tag tills jag somnade och vaknade sedan vid nio ungefär. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska gära. Laget har match ikväll så den ska jag såklart kolla på. Ska iallafall gå upp och äta frukost och kolla på någon film nu. Bloggar senare.
Kyssar!

Ett luktsudd, haha. 24:- Akademibokhandeln
En creamy foundation, Reapris; 100:- Lindex
En bodysplash som luktar precis som hollister, 40:- H&M

Mot farmor

Hej!
Har precis kollat på hungerspelen, åh världens bästa film! Ska nu dra mig mot bussen och åka till Huddinge där jag ska möta upp farmor och min kusin och vi ska kolla lite i affärer och käka lunch. Får se om jag får med mig något hem. Bloggar efter iallafall.
Kyssar


Turkiet

Hola a todos!
Kom på att jag inte har vista så mycket bilder från Turkiet så här kommer en bildbomb typ.

Vi hade för mycket bilder så det blev ett collage.

Haha ett collage på bara mig också såklart! Fan vad brun jag vaaaaar!!!

Hela gänget♥

Hos bajskorven

Hejhej!
Sitter hemma hos bajskorven Melinda. Vi har precis käkat pizza och kollat Diselråttor och sjömansmöss, haha minnen azzå. Palla gå på ung08 alla fjorrar. Melinda ska träna sen och drar väl ner till ip jag med. Vi ska äta glass nu så var avundsjuka.
Kyssar


Måndag

Hej alla!
Hade skitkul med mina gamla vänner på grönan i Lördags, vi åkte hem efter och hämtade pengar och klockan 23 drog vi till donken för nattkäk eftersom ingen hade ätit middag. Mysigt som fan. Gick sen hem till Jullan och vi satt på hennes veranda och bara snackade. Asmys ju! Sen drog Natta och Hedda och jag sov hos Jullan. 
Till söndagsfrukost blev det pannkakor, sen drog jag och Jullan in till stan och shoppade lite, jag skolshoppade saker och det kostar en del men måste satsa när man nu ska börja nian och allt. Sen åkte vi hem och ringde Natta och Hedda för att komma till Jullan och vi kollade handbollen. Så himla otur att Sverige förlorade!!! Sen gjorde jag och Jullan mat och Hedda och Natta gick hem. Det blev asgott. Lövbiff med stekt skivad potatis. Mums!
Sen kom Hedda och vi satte oss ute på verandan igen och snackade. Gick hem vid tio och satt och pratade lite med Sofia och Erik. Sen skulle jag sova efetrsom jag skulle gå upp typ 7 imorse, jag skulle till läkaren och prata lite med honom om mitt knä. Det gick bra och så, sen fick jag fylla i massa blanketter om knät, smärtor m.m.
Åkte hem och tog det lugnt. Alice kom och vi spelade spel, haha, och snackade och hade allmänt mysigt som vanligt. Min bästavän! Sen åkte jag till träningen och kollade, åkte hem och nu sitter jag här. Ska äta snart tror jag. Får se vad som händer ikväll och så. Men bloggar senare. 
Kyssar!

Hahahahhahahah asså kolla mig!!!

Donken FTW!♥

Tallis och Gubbis blir bondgårdar

Me, myself and I♥

Städat

Hallå!
Mitt senaste blogginlägg var kl 10.29, så sen kl 10.45 till 15.04 städade jag och rensade i mitt rum. Fyfan vad jobbigt det var, trodde jag aldrig skulle bli klar. Jag rensade ut från ett utrymme med massa barnsaker och småskit. Det var så jobbigt, men blev klar och tog en dusch, bestämde med Jullan att jag skulle följa med henne, Natta, Hedda och några av Heddas kompisar till sommarkrysset på grönan. Haha inte minm stil riktigt, men det blir säkert  kul, speciellt att träffa mina gamla vänner, saknar dem väldigt mycket. Jag har ju dessutom gratis inträde på grönan . Jag har precis sminkat klart mig och plattat håret. Ska vara vid tunnelbanan i Tallkrogen vid fem så ska väl hoppa i några kläder och bara chilla en stund. Sen drar jag. Bloggar efter.
Kyssar!

Lite före och efter, men det var MYCKET mer i dendär grejen, den var ÖVERFULL.


Ganska stolt över mig själv. Jag städade i 4 timmar utan avbrott. Duktig tjej!


Skitkul

Dethär ser kul ut va? Kommer typ inte klara mig, men hoppas jag får åka dendär hissen i skolan, haha. Får hitta på det bästa av situationen. Bara längtar tills jag får en operationstid och att operationen är över.


Lördag

Hej på er!
Det blev steakhouse för jag och Melinda var så otroligt sugna på kött igår, och fan vad gott det var! Ryggbiff med bea och Pommes är väl det godaste man kan käka, oxfilé slår nog ryggbiffen ändå om man ska ta det bästa. Jag och Melinda delade iallafall på en liten cheescake till efterrätt. Det var också skitgott! Sen åkte jag hem , kollade på film och käkade min chokladkola, så himla gott! Sen somnade jag.
Vaknade typ för nån timme sen och satte mig och tog bort MASSA bilder från min facebook. Hade lite många och JÄTTEMÅNGA fula från sjuan, haha. Så nu är de borta. Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, Melinda skulle spela bortamatch och skulle vara borta aslänge, synd! Får kolla om mina andra vänner är hemma. Haha jag vet att det verkar som att jag bara har Melinda som komis men vi trivs med varandra jättebra oh därför har vi varit med varandra typ heeela sommaren. Vi har dessutom haft jättekul och alltid gjort det bästa av situationen, no matter what. Så det har varit en sommar att minnas. 
Jaja nu ska jag väl käka frulle och sen hitta på något.
Förlåt till alla -> Skolan börjar om 11 dagar. Nedräkningen till nian börjar NU.


Mot stan

Hej alla coola och ocoola!
Hur är det? Toppen med mig iallafall. Efter släktkalaset drog jag mig hem till Melinda och vi var där en stund. Sen tog vi oss em till mig och sov. Vaknade imorse av två galna hundar som skällde utanför. Fyfan vad jobbiga. Jaja, det första jag sade till Melinda var att vi skulle baka. Så vi åt frulle och gick till Konsum för att köpa ingredienser till chokladkola. Det tar en stund att göra men fan vad gott det blev!
Jaja nu ska vi snart dra till stan och Melinda ska shoppa lite och sen ska vi käka med hennes mamma. Kinesiskt typ, men Gott!
Vi ska dra nu men bloggar sen.
Kyssar!


On our way

Hej hej!
Sitter i bilen med Ebba. Vi har precis käkat i Gränna. Sen köpte jag en mjuk gräddkola. Så himla gott. De gör ju typ polkagrisar och kola där i Gränna. Jag tänkte bara uppdatera att jag mådde bra. Men jag bloggar mer på hotellet i Helsingborg. Hörs!
Kyssar

Skulle publicerats den 2 agusti...


Förlåt

Tjaba!
Glömde ju att blogga på cupen men tänkte inte skriva så mycket om den. Det gick väldigt bra i början och vi var obesegrade i de första fyra matcherna men vi har alltid oturen att åka ut första matchen i slutspelet. Så det gick inte längre än till kvartsfinal. Men mina tjejer var ändå sjukt duktiga! Så stolt!
Jag kom hem i Söndags vid typ sex halv sju, gick och duschade och somnade vid typ åtta eftersom vi hade behövt gå upp så tidigt på cupen. I måndags var jag med Melinda i stan, käkade på donken, host standard. Snackade som vanligt och när hon är glad är jag. Älskar henne!
Tisdags åkte jag somsagt på kryssning med pappas släkt till Estland, eftersom farmor fyllde 70 år igår, så det var en tredagarskryssning. Jättekul och kul och trvligt att träffa alla. Så igår var vi i Tallins gamla stan, käkade lunch där och så. Mysigt. Sen åt vi middag på båten och farmor fick gå upp på scenen efterso hon fyllde år och så. Jättekul. Älskar verkligen min farmor så mycket! Hon är så stark!
Sen var det Disco typ och jag, Sofia, mina två kusiner Robin och Nathalie och min bonuskusin Emilia gick upp och dansade, haha jättekul. Men vi var väldigt trötta och lade oss typ vid två. Imorse gick vi upp och åt fulle och sen gick vi av båten och åkte hem. 

Ska äta middag med mamma och Sofia och sedan åka till min moster vars man fyller år, Mys! Så då får jag träffa mamma och hennes släkt ochså, har inte träffat mamma på länge så längtar!
Jaja men jag bloggar väl efter det eller imorgon. Hörs!
Kyssar!

Älskar de här tjejerna!♥

22 dagar kvar

Heeej!
Sitter och kollar film atm.
Igår kom ju somsagt Melinda hem så jag fick träffa henne. Vi åkte in till stan för att ta en glass men det bärjade ju spöregna så vi tog en liten fika på espresso house, my! Har verkligen saknat henne så! Sen åkte vi hem till Melinda och hon tog ina fotbollskläder för att vi hade träning. Jag kollade på som vanligt. Sen dog vi hem till Melinda igen så hon kunde duscha och sen hem till mig för att käka, kolla film och sova. Imorse gick vi upp och bestämde os för att gå och köpa frallor i pjamaströja och shorts på Konsum. Haha så random. i käkade iallafall frulle och såg på världes sämsta film: Epic movie. Varning e inte pga sin dålighet, haha. Sen skulle Melinda dra för vi båda behövde packa eftersom vi åker till Helsingborg på cup imorgon, jag ska såklart inte spela men får vara suporter och coach. Haha. Skulle hämta en sak hos pappa och hade tur att de var hemma när jag kom dit för de var bara hemma för stunden, så fick träffa dem ochkså.Speciellt min älskade lillasyster Juia som sade åt mig at borsta tänderna varje dag innan jag gick hem till mamma igen. Sen har jag bara packat och käkat middag.
Tänkt på en sjuuuk grej också. Hahaha jag dör. Jaja ska fortsätta kolla film nu men det finns internet i Helsingborg så blogar väl påväg dit och där. Kolla in imorgon tack! Hare gött!
Kyssar

Älskar dig mest på hela jordklotet♥

1 Agusti

hej bajisar <3 läget? jag mår fett bra. pus gurkfisar <3333//  Melinda