Vilka jävla minnen

Minnen från hörnet. Åh saknar så jävla mycket!!!



Måndag

Hej på er! Vaknade imorse och käkade frukost. Bestämde mig för att jag skulle ut och springa så jag tog initiativet. Herregud vad dålig kondis jag har fått. Höll på att spy. Haha men jag sprang i en halvtimme med lite gående också. Sen gjorde jag lår och rumpövningar. Sen duschade jag. Fan vad skönt det var. Har precis käkat resten av kebaben från igår och kollat på OTH, så bra! Jaja ska fixa mig lite nu och vid tre drar jag mig mot träningen eftersom jag har nycklarna till vårat fråd med allt material från i fredags. Men jag bloggar senare. Kyssar


HSM<3

Haha det slutade med att det blev High School Musical jag kollade på. Haha. Men den är så jävla bra. Var värsta HSM nörden förut. Älskar filmerna fortfarande!


Hemma!

Tjena tjena tjena!
Hålloj på er! Är hemma nu äntligen. Har käkat Kebab, gooooott! Sen tog jag och tränade rumpan, låren och magn lite. Blev anfådd efter typ en minut, haha, har ju typ inte tränat något på tre månader mn ska nog ut och springa om det är bra väder imorgon. Idag låg jag lite på bryggan på landet och sen åt jag lunch och sedan fikade vi. Sen skulle vi hem. Men det är ganska skönt att vara hemma. Om två dagar kommer Melinda hem! Längtar så sjukt mycket! Jaja ska duscha och lite sånt nu sen blir det väl en film eller OTH antar jag. Bloggar ikväll eller imorgon. 
Kyssar!

Landet

Ligger i sängen på landet och ska strax gå upp och käka frukost. Åker ju hem idag också. Jag gillar landet men jag hatar alla insekter och allt som finns här. Haha. Är helt enkelt en typical stockholmare. Solade lite på bryggan igår men gick typ upp jättefort för det blåste jättemycket. Jaja, ska gå upp och käka frulle nu men bloggar nog när jag kommer hem eftersom internet är lite cp här. Kyssar


Godmorgon Lördag

Hola babes!
Sitter här vid datorn och gör ingenting, tänkte jag säga. Mamma sade att jag skulle åka ut till landet med min bonuspappa idag så jag kunde vara där någon gång på sommaren. Är inte så mycket för landet om ni fattar. Så nu måste jag packa fort! Uppdaterar nog från mobilen där om det finns internet, annars imorgon. 
Puss!

Annars blir det såhär. Hahahaa!

Min älskade matchtröja

När jag gick hem till pappa hittade jag min matchtröja i lådan. Den låg där som jag lade ner den med kaptensbindan på efter min sista sanktanmatch detta år, som var mot Sollentuna. Blev jätteledsen när jag såg den ligga där efter jag drog av mig den fort hemma den kvällen efter matchen för att knät gjorde så ont. Jag kommer ihåg det. Jag kunde inte sova på nätterna i ungefär en vecka för att min knä hade förstört allt.


Freeeeedaaaag

Hejsan! Igår slöade jag bara hela kvällen. Kollade på film och gjorde ingenting. Imorse gick jag upp vid typ nio och åt frukost medans jag kollade OTH. Mys. Sen fixade jag mig och gick hem till pappa för att jag var tvungen att hämta alla mina Enskede saker eftersom att jag tänker använda de på Eskilscupen som jag ska med på men inte spela såklart. Har inte heller kommit på nån bra grej att göra på träningen men det får väl bli match eller något annat kul. Haha. Jaja, ska nog käka lite lunch nu och så. Men jag bloggar väl efter träningen igen. Kyssar


26/7 2012

Heeej!
Var ju somsagt på träningen i Tisdags och det var jättekul att träffa de som var där. Det blev sen bestämt att jag skulle hålla i träningen imorgon eftersom ingen tränare kunde komma. Så jag måste planera lite vad vi ska göra, men det blir ju något lätt såklart. Haha. Föresten hoppas du blir bättre Johanna, som sträckte sig på träningen! 
Alice sov här efter träningen och vi kollade Karate Kid och gick och lade oss ganska tidigt eftersom vi skulle åka till hennes land dagen efter. Så igår var jag, mamma, Alice och Alice mamma på deras land och hade det mysigt! Vi grillade och spelade spel mm. Imorse åkte vi hem och jag duschade, kollade på film och nu sitter jag här. Ska väl äta snart och planera för träningen imorgon, men jag bloggar antagligen senare.
Kyss!
 

Promenad

Tja tja! Var på promenad med mamma för ca 3 timmar sen, jätteskönt och mysigt. Vi gick hem och åt lunch efter det och nu kollar jag på OTH och ska snart fika med mamma. Ikväll ska jag kolla på lagets träning. Kan ju inte träna eftersom jag har en korsbandsskada och måste opereras. Det suger. Men det ska bli kul att iallafall träffa några i laget idag! Jaja ska fortsätta kolla nu. Bloggar senare. Puss


Sommarlov

Hola hola!
Ledsen för att jag inte har bloggat sen jag typ slutade skolan men det är sommarlov och jag har varit rätt upptagen. Men veckorna innan jag åkte till Turkiet så var jag typ med min fina Melinda varje dag. Var sen i Turkiet, kom hem och var med Melinda i två dagar till och åkte sedan till London med mamma och systern min. Vad kul det ver! Shoppade en massa saker. Är hemma just nu och denna vacka ska jag nog mest ta det lugnt. Kolla på träningen ska jag iallafall ta och göra imorgon. På onsdag åker jag och mamma till Alice land över dagen. Saknar henne otroligt mycket!
Saknar Melinda sjukt och längtar tills vi ska göra alla saker som vi har att göra på våran `göra i sommar lista´.
Idag tog jag andra livmoderhalscancersprutan, det gör ändå inte så ont. Sen gick jag en prommis med Fanny som jag också har saknat jättemycket. Åt och kollat lite på vänner. Nu ska jag käka glass och kolla OTH, YOLO.
 Jag har varit världens lyckligaste och jag kan ha gråtit mig till sömns detta sommarlov, men jag lever livet.
Kyssar till er.

......


Cesar proffsfotograf
Min älskade♥ Spanien tog EM Guld, glaaaada!!

 
Tripp till hammarbybacken♥

Tripp till söderbysjön♥
MOT TURKIET!

Jag och Jag, fina syster och älskade pappa

Egoista

J
ag och fina systrar♥

Egos

Calippo lime och gyros♥ Min hennatatuering

Sista dagen.

Hemma!

Och så var det London♥

Lite som hände där, Abercrombie and fitch♥ Magrutor

All min shopping+ lite underkläder till och ett Justin Bieber iPhoneskal, looove

Oj vilken bildbomb det blev, men hela sommarlovet än så länge (Y)