2012-06-23

Hejsan!
Somnade kl 06.30 typ igår pga mitt smsande med någon, hihih. Gick upp ca en och en halv timme efter för att vi skulle åka iväg. Gårdagen var kul faktiskt. Vi åt och gjorde midsommarkransar. Tog båten till pappas kompis land och käkade oxfilé på kvällen. Gott! 
Somnade ganska tidigt eftersom jag hade somnat så sent dagen innan och jag skulle upp vid tio för att sätta mig på bussen hem. Pappa stannar en natt till. Jag och Melinda gick på bio och så Snowhite and the huntsman, eller vad den heter, den var ganska bra faktiskt. Nu är vi hemma och ska väl inte göra nåt speciellt. Har ju ff men Sofia är hemma och jag och Melinda ska kolla på EM sen och käka B&J, mums. Jaja ska låta Melinda blogga nu sen vet jag inte vad vi ska göra. Bloggar sen eller imorgon, puss!

Måste väl inte blogga heeela tiden...

Hola!
Hur mår ni? Själv är humöret på topp just nu, vilket det inte har varit de senaste dagarna pga, äh jag vet inte? Haha.
I tisdags drog jag och Alice hem till Jullan, vi har ju inte setts på en evighet! Saknat henne, så det var skitkul. Vi käkade pizza, snackade och dunkade musik. Jag åkte hem och åt och åkte sedan till Jullan igen för att sova där. Vi kollade Sverige- Frankrike och äntligen fick vi vinst, fast det inte hjälpte. Vi åkte ju ändå ut ur EM.. Sen somnade jag och sov i typ en timme, vaknade kollade på mobilen och såg ett sms. Smsade till kl 6 på morgonen med personen. Mhihhihih. Sen sov jag till tolv och drog mig lite i sängen.
Vi åt frukost vid ett och låg lite till i sängen. sedan fixade vi oss och gick till konsum, sen gick vi hem till min mamma för jag skulle hämta saker att ta med till pappa. Gick till konsum igen och skulle köpa en fralla. I kassan ser jag min pappa och får skjuts hem. Skönt. Haha. Åt hemlagade hamburgare med pommes till middag. Sen gick jag och Natta ut på en prommenad i 2 och en halv timme. Jätteskönt och mysigt. Vi gjorde en liten dans till Next to you med Justin Bieber också. Haha. Sen gick jag hem och sov. 
Vaknade imorse och gick och duschade, vilket jag tyckte var skitsmart tills jag solade i en timme och blev svettig igen, jaaaa! Sen kom Sofia hem och gjorde lunch till mig, snällt. Sen kom Alice över och vi hade vattenkrig, det var nog det sämsta kriget ever men det var kul. Sen kom pappa och min farmor lite efter och alice gick hem. Vi åt kött med pommes, mm gottigottgott. Sen hamnade jag här, ska väl lägga mig snart för ska upp tidigt och åka till min min gamla klasskompis Marcus land, min och hans pappa är typ jättebra kompisar. Men det blir nog kul. Sover där en natt, sen åker Sofia och jag buss hem och pappa stannar en natt till. Jaja bloggar kanske imorgon, annars på lördag. Puss.

BTW! Har vetat länge att jag ska få ett lillesyskon men nu vet jag att det blir en lillebror. 


Alla är de likadana

Dendär förlorade jag, haha. Det sög.
 
(Y)
Just saying

KULIGA DAGAR

Tjenare tjenare!
Efter att inte gjort någonting igår följde jag med mamma för att köpa blommor och lite annat. Efter skulle jag till Melinda, Cesar och Seb skulle också dit sa de men jag och Melinda trodde att de skojade, men när Cesar skrev ett sms till mig och sade att de var påväg till Melinda fick vi panik. Jag packade mina saker för att åka till Melinda. Seb och Cesar ringde skitmånga gånger men jag pallade inte svara, haha. Jaja de blev typ assura för att de hade åkt så himla långt i typ en timme för att komma hem till Melinda och så stod de där, vid kärrtorps tunnelbana helt forever alone. Melinda ville inte att de skulle vara sura på henne så jag gick och mötte dem vid kärrtorp och vi hade en rätt rolig kväll. Vi snackade och Seb ojade sig om att han inte var på Summerburst på stadion, haha. Sen lade vi oss.
Vaknade upp och somnade om. Gick upp med Melinda vid ett och skulle dra till farsta och köpa preent till min pappa som fyller år imorgon! Käkade på donken och handlade med Melinda och Sofia och sen åkte jag hem och åt middag och nu sitter jag här. Forever alone. Ska kolla en film med mamma sen så det blir mysigt. Jaja bloggar mer sen, puss!
Finfina
Trodde ni ett inlägg utan en egopic eller, haha?

Bara lite bilder


16 Juni 2012

Hej på er!
Melinda drog precis för hon skulle spela match. Men vi ska göra något efter sen. Seb, Garca och Cesar ville göra nåt efter deras match men de är så himla jobbiga, de ringde typ 7 gånger till min mobil igår och minst lika många till Melinda. Haha vi får se hur det blir med det. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på medans Melinda spelar match. Ska iallafall fylla på mitt SL kort så jag har sommarlovskort för det behövs verkligen, så har man världens bästa föräldrar som betalar det också!
Jaja nu ska jag väl fortsätta med att göra ingenting och så får vi se vart det leder, bloggar mer sen, puss!

Fasnat! Justin Bieber♥


Dagen bra men kvällen sämst

Hej!

Dagen var bra. Drog hem till Melinda och vi bakade chokladbollar och bullar. Så det är typ det vi har käkat heeela dagen. Haha sen kollade vi på TV och jag åkte hem och åt middag. Sen kom Melinda och vi kollade på matchen, Fan att Sverige förlorade. Nu är vi ute ur EM. Känns ju sjukt bra liksom.... Jaja ska vara lite social nu men bloggar senare eller imorgon. Puss.


Dagen bra men kvällen sämst

Hej!

Dagen var bra. Drog hem till Melinda och vi bakade chokladbollar och bullar. Så det är typ det vi har käkat heeela dagen. Haha sen kollade vi på TV och jag åkte hem och åt middag. Sen kom Melinda och vi kollade på matchen, Fan att Sverige förlorade. Nu är vi ute ur EM. Känns ju sjukt bra liksom.... Jaja ska vara lite social nu men bloggar senare eller imorgon. Puss.


Idag

Hej dudes!
I morse vaknade jag och Melinda och gick upp och käkade lite frukost. Sedan skulle Melinda hem och jag på magnetröntgen. Lite läskigt detdär men det gick bra. Sen ikväll skulle jag och Melinda gjort något men hon fick andra planer så vi ses imorgon istället. Gick till planen med Fanny men det var fullt med lag där så vi tog en kort promenad till Tallkrogen och träffade på Alice med hennes hund Dixie. Hon gick också med då förstås och sen gick jag hem. Rensade jordgubbar och åt dem medans jag såg på matchen Spanien-Irland. Åh Torres är såååå snygg!!
Han gjorde ju 2 mål också innan han blev utbytt. Jaja nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske hata Melinda för att hon dissade mig denna kväll, haha. Jaja bloggar väl senare eller imorgon. Pussar!
Hej snygg liksom.

13 Juni 2012, igår

Tja tja! Allt bra?
Med mig är det fint, slutade ju skolan igår så det var kul men ändå tråkigt att alla nior slutade! Jag och Moa var ju somsagt på balen och kollade när alla kom, finfina var dem allihopa! Sen drog vi till pizzerian och mötte Natta och sen gick vi hem till henne tills de andra kom, vi snackade och prövade våra klackskor och var spända. Kollade film på kvällen och lade oss sedan. Kunde typ inte sova på natten men det gick bra. På morgonen gick vi upp, käkade frukost och fixade oss. Tog bilder som vanligt och gick sedan till skolan. Där var det samling i klassrummet, ut på skolgården där rektorn höll tal, man sjöng och niorna släppte ballonger. Samma visa varje år, haha. Nästa år ska fan vi släppa ballonger! Vi gick till klassrummet och fick våra betyg och sen drog jag hem till pappa, packade lite till mamma och gick hem till henne.
Mötte upp Fanny på konsum och vi köpte chips. Sen åkte vi till gullmars där vi mötte alla tjejer, och vi åkte till flaten. Några killar i klassen kom också så det blev hur mysigt som helst! Vi grillade, snackade och badade, jättkul!
Sen drog vi och jag kom hem och duschade, åkte till Blåsut och mötte Melinda och vi skulle gå till söderbysjön och Melinda skulle bada, jag orkade inte bada dock. Vi var asnära och då såg vi att hela (gamla?) 9F var där och precis skulle gå, vi ville inte gå förbi dem så vi kubbade upp i skogen och när vi gick ner igen kom Kevin och Ab, två killar där, och frågade vad vi skulle göra. Vi berättade att vi skulle bada och dem gick. Det varroligare än vad det låter som! Vi gick till en liten vik typ och Melinda badade, sen drog vi till kärrtorps tub och träfade Kevin (igen), Daniel och Linnea, snackade lite med dem och drog hem till mig och åt rabarberpaj. Sen lade vi oss.
Det var helt klart den roligaste och bästa dagen på hela året!
Melinda hjälpte med det, Love u!

Lite bilder från avslutnigen och efter!

Jag innan och vi tjejer efter skolavslutningen, Mad love!

Vi innan avslutningen när vi fotade.

Min skolavslutningsoutfit och vår lilla grillningsplats.

Alice och Mathilda badade och Seb stekte i Melindas Ray Ban´s.

Moa, Natta, Johanna och Joanna badade medan Edvin körde på Ältaswag! Haha

Johanna och Natta hoppade högst uppifrån

Melinda kunde först inte stå.. eller nåt.. Men sedan kom hon upp på benen och hoppade i!
Föresten var det andra saker som hände idag som gjorde mig jätteglad! YOLO Broe♥
Åh 13/6-12, ett datum att minnas!♥


Mot balen!

Det blev bal ändå, Moa kunde hänka! Så hoppas alla är fina och har bra entréer. Fast inget slår väl min syrras entré från förra året. Den var helt klart bäst! Jaja ska nog FA mig mot bussen där jag ska möta Moa, vi drar till pizzerian direkt efter vi har kollar där vi ska möta alla tjejer. Blog u later! Puss!


Klart

Nu är klassens dag över. Vi förlorade med 9-4 vilket var ganska bra för jag trodde vi skulle förlora med tvåsiffrigt. Så är väl rätt stolt. Haha. Ska hem till Melinda nu och sen ska vi till stan. Mys! Blir nog ingen bal ikväll, skulle verkligen vilja kolla men det blir väl inte så... Får väl kolla på alla bilder sen. Jaja ska ju dra hem till Natta sen där tjejerna ska sova över och imorgon är det skolavslutning! Längtar fast ändå inte, niorna slutar ju. Haha. Jaja lite social ska jag vara mot Mellis nu. Pussar!


Skolan

Drar till skolan nu. Hoppas verkligen min klass vinner! Haha. Jaja bloggar i skolan om hur det går för min fina klass. Puss


KYgydgasigfiasgshn

Faaaaaaaaan!
Åh, så jävla sur över att Sverige förlorade!! Det suger! Fanfanfanfanfanfan!
Jaja livet går väl vidare, eller inte...
Imorgon ska vi ha klassens dag och spela mot 9F, Vi kommer förlora med typ 10-0 om vi inte har jättetur och Edvin, som är målvakt, typ räddar oss. Men jag får ju inte vara med så får väl coacha eller något sånt. haha. Fast tror ändå att min klass kommer satsa som fan och 9F är värsta lallarna så man vet ju faktiskt aldrig hyr det går. Har iallafall sovmorgon till 10 men ska väl krypa ner i sängen iallafall och dränka mig i tårar för att Sverige förlorade. Haha.
Blog u later. Kisses.

Från en liten photoshoot som jag och Natta hade i Onsdags.

Sverige!!

Du gamla du fria... Sjunger nu nationalsången. Alla kollar väl på matchen nu? Heja Sverige!!!
Kämpa gul och blå!


Jag vet

Hej på er!
Ska verkligen verkligen försöka börja blogga bra igen, men sitter typ aldrig vid datorn så det blir liksom inget. Men får väl ta tag i dethär nu! 2 dagar kvar till sommarlov och livet är skönt. Haha fast jag har inte bloggat på väldigt länge så ni vet inte att jag har fått en knäskada och ska magnetröntgas på torsdag, skitläskigt och jag hoppas verkligen inte att det är allvarligt!
Snart är det Sverigematch och jag taggar till som fan!! Vill bli stolt över Sverige!
Blog u later!

Tog ett ryck och klippte kort igår. Vad tycks?