Bilder Turkiet


Saknar!♥

Kanske ska börja blogga nu.

Tjatja!
Har inte haft ork att blogga, jag har gjort annat helt enkelt. Däremot tror jag att det kommer bli rätt mycket bloggning nu eftersom att jag ska operera mig på Tisdag och kommer vara hemma i två veckor. Kryckor och en såndär jävla ställning, ortos hette det tror jag, på knät i fyra veckor. Dessutom missar jag typ både killarnas och våran DM final i veckan. Det suger. Får lite pluspoäng och får gå med kryckor på gymnasiemässan också, jippii.. FML. Vet inte riktigt vad jag kommer hitta på under lovet men antagligen ingenting, det kommer inte vilja vara någon som vill göra något med mig eftersom att jag inte kommer kunna göra NÅGONTING. Men snart är det över och jag är tillbaka på planen och det är det ända jag vill just nu.
Igår var jag och kollade sanktanfinaler med vänner, kul! Trist nog så vann inte Bajen p97 utan åkte ut på straffar, alltså killarna i vår klass, fast de förtjänade att vinna, Garca gjorde ju tillochmed mål!
Sen käkade vi match och kollade tjejernas final, Bollstanäs vann och det förtjänade dem, även fast det var en rätt tråkig match med bara ett mål, men snyggt var det!
Igårkväll kollade jag film och drack chailatte. Haha partykväll! Men tar det lugnt nu innan operationen.
Nu ska jag plugga lite spanska eftersom att jag har prov imorgon, fuuuuuck.
Kyssar!
Btw ibland hatar jag att vara tjej, är vi så jävla jobbiga? Åhhh


Tjaba! Ska sova nu men ville bara säga förlåt för ingen bloggning! Sen Grattis till världens bästa Melinda som blir 15 idag och att jag bel storasyster för en vecka sen, en lillebror som ska heta Hugo. Jag klarar mig och livet rullar på helt ok. Ha det! Kyssar!