Han

Det finns dendära killen. Han är anledningen till mitt leende❤


Jag suger...

Heeeej!
Haha jag suger på att blogga! Jag försöker men det blir liksom inte av. Haha den senaste veckan har det inte hänt nåt speciellt. Eller spelade match i fredags och tränade igår, vi var fyra på träningen.... Elitlaget! Haha. Både igår och idag har jag vaknat jättetidigt, skit! Jaja ikväll ska Melinda sova här för imorgon ska vi spela dm först med niorna sen med vår klass och om vi vinner går vi till final så nu får vi ragga som fan, killarna åkte ju ut i fredags. Haha ett minne för livet! Vad taskig jag är nu! Ikväll ska jag också spela match mot Tyresö 96, jag tror de är väldigt bra men det är vi också. Jaja Melinda kommer säkert få mig att blogga ikväll så vi hörs väl då, Kramar!


Sova

Sho cats!
I globen träffade jag Hedda, kul! Vi sa bara hej för mamma och jag skulle hem fort. Efter det ringde Alice och vi gick hem till henne och kollade på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Sen drog jag hm direkt pluggade lite No och åt. Sofia och jag masserade varann efetrsom mamma tog tv:n så vi missar BB. Fan! Jaja får väl kolla vem som åkte ut imorgon. Ska iallafall sova nu, börjar 11.15 imorgon! Kramar!


Dag 03- En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”

Haha WTF?!

Den här bilden var väl fin? haha


Globen

Tja tja!
Gårdagen var bra. Först åkte jag och pappa till stan för att fixa ett pass till mig, väntade skitlänge och jag tror att vi gick 6 promenader+ fick i oss en fika innan det var våran tur. Sen åkte jag hem till mamma och jag, mamma och Sofia tog bilen till globen. Alla parkeringsplatser var upptagna så vi åkte tll farsta där jag klippte mig och vi käkade lite, tog en räkmacka på Voltaires i farsta, gott! Sen drog vi hem och satte oss och valde film. Innan vi började titta åkte vi iväg och köpte thaimat och saker till chokladfondue. Vi kollade på filmen: I Hate Valentines day, den var helt okej. Sen kollade vi på melodifestivalen och det var helt klart rätt bidrag som gick vidare! Sen gick jag och lade mig för jag trodde jag skulle spela träningsmatch på morgonen mot Tyresö men har fortfarande lite halsont så ville inte bli mer sjuk så skippade det. Jaja snart ska jag och mamma till globen igen och handla lite, men bloggar senare, Kramar!


Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.

Hej hej! Sorry för ingen bloggning idag men har haft fullt upp så berättar om dagen imorgon.
Men betydelsen av mitt bloggande var ju ganska enkel. Jag heter Isabella i förnamn och Claesson i efternamn. Så det blev isabellaclaessons. Jaja ska sova nu för har match imorgon, Kramar!

Bananen med chokladen jag gjorde igår. Bananen är lite mosad men Fyfan vad gott det var!


Dag 01- Ett nytaget foto av dig och 10 fakta om dig själv

1. Mina föräldrar och systrar är det bästa jag har. Kan inte leva utan dem.
2. Bär på en liten hemlighet som mina vänner snart ska få veta.
3. HATAR mjölk men tvingar i mig det.
4. Tyckte inte Justin Bieber var snygg förut, vad sjutton tänkte jag med?! :)
5. Älskar att baka!
6.När jag var mindre var pyssla typ det roligaste jag visste.
7. Ska till Turkiet i sommar med en gamal klasskompis och barndomsvän.
8. 2006 var nog ett av de bästa åren i mitt liv.
9. Min mormor gick bort i cancer den 16 Juli 2009. Det var en av de värst dagarna i mitt liv, hon var en ängel.
10. Saknar när jag var liten, hade faktiskt en underbar barndom även fast mina föräldrar skilde sig. Allt var bättre då, som man säger.

Inte jätte nytaget men nån vecka sen :)


30 DAGAR

Dag 01- Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.

Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.

Dag 03- En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”

Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade

Dag 05- En bild från någonstans du har varit.

Dag 06- Vilken är din favorit-superhjälte, och varför?

Dag 07- En bild på dina gummistövlar

Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?

Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.

Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.

Dag 11- Mitt första julminne

Dag 12- När och varför började du blogga?

Dag 13- En bild hemifråm

Dag 14- En bild på dig och din familj

Dag 15 Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna

och vad dessa betyder för dig.
Dag 16- En till bild på dig själv.
Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.
Dag 18- Min garderob
Dag 19- Smeknamn du har, och varför du har dom.
Dag 20- Min favoritbok

Dag 21- En bild på något som gör dig lycklig.

Dag 22- Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra?

Dag 23- Någonting jag vill ha

Dag 24- Favoritrecept

Dag 25- Vad kan man hitta i din väska?

Dag 26- Din favorittid på året.

Dag 27- Varför gör du denna 30-dagars utmaning?

Dag 28- En bild på dig från förra året, och en från iår. Hur har du förändrats sen dess

Dag 29- Vad har du lärt dig denna månaden?

Dag 30- Din favoritsång.


STOP KONY


Bring him down!


Käk

Hej sötisar!
Hur mår ni? Själv mår jag helt ok. Har kollat DH hela dagen som jag sa typ. Hjälpte mamma med maten och åt, gott! Ska snart gå ner till konsum oc köpa choklad så jag kan göra banan med smält choklad och vaniljglass, haha mums! Imorgon ska jag och mamma till globen ochköpa ett par nya långbyxor till fotbollen, mina nuvarande är intelånga om man säger så, hehe. Ska se om jag kan få henne att gå med på att klippa mig. Mitt hår har växt skitmycket och vill inte ha det så jätte långt. Jaja jag bloggar mer sen, Kramar!


Duscha

Ska snart ta och hoppa in i duschen. Blev hemma idag också för att bli riktigt frisk. Har mest suttit och slötittat på DH men kollar bara för att komma fram till mitt favoritavsnitt.... Jaja ska dra mig mot duschen nu. Hare bra så bloggar jag sen, Kramar!


FREAKING AWSOME!!

Heeej!
Glad man blir när pappa skriver på facebook och skickar bild på sms. Gjorde så min dag!


SÅ GLAD!

Tja tja bloggen!
Hur mår ni? Själv mår jag toppen. Därför att en film som vi spelade in på SM försvann från mobilen när jag hade sparat den och alla blev typ as sura. Sen uppdaterade jag mobilen idag till iOS 5.1 och VIPS så kom filmen fram, längs bak i albumet. Jag tror jag aldrig har blivit så glad asså! Haha. Jaja idag har jag ju varit hemma eftersom vi har studiedag. Jag vaknade, kollade DH och käkade frulle. Bakade kärleksmums som blev sååå goda. Pluggade sen lite NO som jag ska fortsätta med nu. Fikade framför DH med mamma och kollade klart säsong 3 eller4? och gick till mobilen och såg filmen och nu sitter jag här och garvar för mig själv, haha!
Ni kommer inte få se den, hahha. Jag måste plugga Matte och NO nu men bloggar mera sen, Kramar!


Sova

Hola babes!
Har kollat Big Brother nu, så kul. Marcelo är så sjuuukt snygg! Jaja har inte så mycket att skriva om nu men bloggar mer imorgon, Kramar!

VILL KÄKA IMORGON! DONKEN IS THE SHIT♥


Sjuk

Heeeej!
Asså shit, jag bloggar ALDRIG. Ledsen för det! Jag sitter aldrig vid datorn och mobilen är så tråkig att blogga från så gör aldrig det. Iallafall orkar jag inte berätta om alla dagar sen sist jag bloggade men från i måndags. Jag gick till skolan som vanligt på morgonen och hela skoldagen gick bra. När jag kom hem blev jag så sugen på kladdkaka så jag ställde mig och gjorde en, det blev nog den perfektaste kladdkaka jag någonsin gjort. Städade sen köket så rent som det aldrig har varit någonsin. Käkade lax till middag och kände mig lite hängig. Sen låg jag i min säng och pluggade och så BAM! värst huvudvärken och halsont. Kunde inte sova på hela natten så stannade hemma tidsag, idag känner jag mig bättre men halsen gör fortfarande jätteont när jag sväljer. Så tvingar liksom mig själv när jag ska svälja. Jaja imorgon har vi studiedag och jag ska faktiskt plugga och friskna till mer. Bloggar kanske senare, Kramar!

Såååå Snyyyyyyyyyyyyyygg------>>>^
♥älskar dig