G L A D

Tjaba!
Är typ sjukt glad nu för har äntligen tagit bort ortosen från knät. Alltså den där jäkla ställningen. Så det är sjukt skönt. Måste typ gå med kryckor i en och en halv vecka till men det gör inget, nu ser jag inte ut som Forrest Gump längre iallafall. Haha. Skolan igår och idag var sköna. Inget speciellt sådär. Förutom när jag ägde ut Seb när vi slog vad om att jag inte klarade rubixcub. Jag sa att jag kunde och han trodde mig inte ska få 100kr haha. Typ hela klassen kollade och han skulle räkna till en och en halv minut. Han var på 80 SEK och alla bah: hon klarar det inte. Fast jag visste att jag skulle så på 84 sekunder var jag klar. Haha den känslan! Jaha nu ska jag fortsätta vara superglad!
Kyssar!


Jag saknar dig

Har gillat Malcolm sen han började i X-factor. Jag dog i fredags för att han var så bra. Åhhh. Grät typ lite också, så himla fint.


Måndag typ

Tjaba!
Har varit en vanlig skoldag idag. Men den var rolig och gick snabbt. Snart fredag igen, haha yeey. Bloggade inte i helgen för var med laget träningsläger med laget. Vi ska ju sättas ihop med stureby osv. Så de var också med. Får se hur det går med det. Jaja annars var det väl rätt lugnt.
Efter skolan gick jag, Alice och Fredrik hem till mig och gjorde pannkakor och snackade, mys! Fredrik gick och jag och Alice gjorde mat med mamma och syrran och sen satt vi och garvade åt massa videos. Hahah.
Har gjort mina övningar och nu tänkte jag kolla solsidan, såg det inte igår för somnade åtta typ, haha. Jaja hare!
Kyssar!


Dagen före fredag

Tjaba!
Ligger i min säng just nu. Alice var precis här och vi kollade på film, She's the man. Så bra! Skolan var okej, vi hade So, Musik, Engelska, spanska och Hemkunskap. Dagarna går fett fort. Och imorgon är det fredag och på lördag åker jag med på träningsläger med världens bästa lag. Nice.
Lyssnar på musik och hoppas att mamma kommer hem snart så vi kan käka.
Kyssar!


Sverige

Hej!
Zlatan gjorde precis Sveriges andra mål. Så jävla härligt! Var chill dag idag och efter skolan gick jag hem till pappa och sen åkte jag till mamma. Åt och gjorde mina övningar och sen kollar jag matchen nu. Hoppas Sverige får in ett till mål nu! Zlatan är så jävla kung! Nu ska jag fortsätta kolla.
Kyssar!


Skolan bror

Tjo!
Sitter på hörnet med Fanny. Vi hade ingen idrott så vissa bastar och vissa är här på hörnet. Ska vara social mot Fanny nu.
Kyssar!


Godnatt

Åh nu ska jag sova. Kyssar!


Mår bra

Hej!
Mår rätt bra just nu, har bra stöttande vänner som jag älskar och nu är jag påväg tillbaka till mitt andra hem. Fotbollsplanen. Saknar det så mycket så det inte finns. Jag kan bli deppig ibland för det och tänka att jag aldrig kommer tillbaka, men det vet jag att jag kommer.
Jag var somsagt hos sjukgymnasten idag också. Hon visade massa övningar som jag skulle göra hemma och hon tog inte bort ortosen men hon gjorde den så att jag kan böja och sträcka knät nu. Så himla skönt! Nu tänkte jag köra lite Singstar eller fifa för mig själv. Men jag bloggar sen eller imorgon.
Kyssar!


Skooolan

Hej! Sitter i skolan just nu på NO:n, fett tråkigt. Har gjort klart mina uppgifter. Ska till sjukgymnasten efter skolan så Anna skjutsar mig dit. Tror jag ska ta bort ortosen idag. Hoppas. Nu ska jag lyssna på musik.
Kyssar!


Tandläkarn

Tjo!
Sitter hos tandläkaren och väntar just nu. Hoppas att jag inte har några hål! Missade precis mitt matteprov så det var ju chill. Sen har jag engelska, Svenska och NO där vi har vikarie. Så jävla tråkigt. Aja snart ropas väl mitt namn upp.
Kyssar!


Måndag

Hej!
Sitter och kollar på fotbollsgalan just nu, Alice är här och pappa försöker hitta hennes fel för hon kan inte ladda ner appar på sin iPhone 5. Idag var en chill dag, har typ inte gjort nåt för är fortfarande så jävla trött. Haha. Jag och Alice gick till vårdcentralen i morse för att få bort mina stygn från knät. Det tog typ en minut och sen var det klart.. Haha.
Efter skolan gick Alice och jag hem till mig och åt Mellis och sjöng Singstar. Det är standard nu! Haha. Så jävla kul.
Sen åt vi middag och hamnade här. Ska vara lite social nu.
Kyssar!


Trött

Hej!
Jag sitter nu hemma och gör inget speciellt. Ska nog kolla igenom lite matte för jag har prov imorgon. Hade sjukt kul igår fast har typ inte kunnat sova på hela natten för att Seb och Alice dygnade typ och gick upp och sjöng Singstar klockan halv nio i morse. Sköna typer. Men annars hade vi det Askul! Jag kommer typ somna efter middag idag för att jag är så trött. Haha. Jaja nu ska jag göra lite läxor osv.
Kyssar!

Risig tjej atm


Mys

Tja!
Myser med Melinda, Alice och Seb just nu. Vi har sjungt Singstar typ hela kvällen också. Askul! Vi kollar nu på Bring It On. Braaa. Nu ska jag typ vara social.
Kyssar!


Lördag

Hola!
Har precis vaknat. Skönt att få sova ut lite! Idag vet jag inte vad jag ska göra, vi får gäster ikväll men ska se om nån kompis kan göra nåt för pallar inte va hemma. Haha lolz. Fanny dissade mig ikväll för sina gamla klasskompisar, men hon hade redan sagt ja till dem osv. Jaja nu ska jag gå upp och käka frulle och ta en dusch tror jag. Ha det!
Kyssar!


Malcolm B

Tjatja!
Sitter och kollar X Factor just nu. Har varit på avslutningsfest med laget och min lillasysters dansuppvisning. Danny uppträdde där så jag fick s ekonom också, kul. Haha. Med laget åt jag tacos och det blev prisutdelning osv.
Skoldagen var helt okej också, alla har typ skaffat snapchat nu, haha så jävla kul! Så på No: n där vi hade vikarie satta alla och skickade snapchats till varann. Fyfan vad kul det var! Lolz. Blir mobbad för att jag säger lolz.
Jag hejar iallafall på Malcolm i X factor och nu ska jag fortsätta kolla.
Kyssar!


Sjukgymnasten

Sitter och väntar på min sjukgymnast nu. Har haft SO och hade 3 timmars rast så vi bokade en tid för mig att komma nu. Vet faktiskt inte alls vad vi ska göra? Haha. Jaja hoppas hon är klar snart.
Kyssar!


Freeeedag

Åh äntligen fredag, ska åka taxi till skolan om typ 5 så jag bloggar mer sen eller imorgon.
Kyssar!

Skulle publicerats vid 8.30


Vilket datum är det?

Hej!
Sitter just nu i min säng och ska fixa mig för natten. Hade vanlig skoldag idag med Hemkunskap där jag, Fredrik och Natta levererade med våran pannkakstårta. Så jävla god. Efter skolan stod jag, Fanny och Alice och snackade lite med killarna om våran bra cover på Malcolm Brandins låt Bredängsstil, men de ska inte mobba oss för de har också en apkonstig video på Facebook och när jag tog upp det slutade de. Så jävla rätt. Haha. Så vi snackade lite till och sne drog vi. Gick till Konsum och sen hem till mig och åt och lirade Fifa och sen sjöng vi lite Singstar på det. Nicenice. De gick för nån timme sen. Imorgon börjar jag nio och har ingen aning om hur jag ska komma till skolan. Haha jag går nog. Jaja jag bloggar väl imorgon fast är ganska Busy då så får se.
Kyssar!


Njuter

Tjenatjenatjena
Hur mår ni? Själv är det rätt bra. Är hos pappa nu, käkade middag och gjorde klart min engelskaläxa. Tig en dusch men det är ganska svårt att duscha och inte böja knät men det gick väldigt bra ändå så nu är jag fräsch! Ligger i syrrans rum med telefonen medans hon pluggar och bara njuter av att inte ha nåt att göra. Kanske ska göra mina övningar så mitt lår inte är hälften så litet som det andra men övningarna är så tråkiga. Men måste kämpa för att komma tillbaka!
Jaja nu ska jag bara njuta lite till och se vad jag gör sen.
Kyssar!

Drömmer mig bort.


Dagen

Tjatja!
Dagen idag har varit helt ok. Hade Matte med vikarie, sen So där vi bara hade powerpoint i aulan. Sen hade vi simning men kan ju inte vara med så det slutade med att Timon och Uppis fick reda på vad min blogg hette, kul om ni läser detta! Haha! Sen var det lunch och spanska och jag hade ingen svenska så slutade typ 13.45. Skönt! Fick skjuts hem av mamma och har packat och kollat på glee. Drar hem till pappa om ca en halvtimme. Jag och Fanny bombar på snapchat, så himla kul! Jaja nu ska jag snapchatta med Fanny.
Kyssar!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3245691/images/2012/pic_509a8cfce087c3769a143240.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3245691/images/2012/pic_509a8cfce087c3769a143240.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3245691/images/2012/pic_509a8cfce087c3769a143240.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3245691/images/2012/pic_509a8cfce087c3769a143240.jpg" class="image">


Bekännelser

Jag skrattar väldigt mycket och jag kan skratta åt någonting som hände för en vecka sen.

Hatar när folk ska klaga på allt, ursäkta uttrycket men håll käften och lev med det.

Vill sluta Gubbängsskolan och börja på gymnasiet nu, däremot vill jag ta med mig nästan hela min klass. De är grymma!

Jag längtar absolut mest till i sommar när jag får spela fotboll igen, mitt mål är att nästa höst få spela min första sanktanmatch på ett och ett halvt år.

Är jätterädd för att glömma fotbollen under denna period och komma tillbaka och inte vilja spela fotboll. Det har hänt många.

Jag älskar att ha stöttande och försvarande kompisar som alltid hjälper mig. Tack för att ni finns!

Hatar katastroffilmer och tror att världen kommer gå under 2012.

Det enda godis jag äter är choklad.

Har jättelånga fina naglar men jag gör aldrig något fint med dem.

Hatar att bli arg på mina föräldrar eller bli utskälld av dem, därför försöker jag alltid vara så snäll som möjligt mot dem. Jag älskar dem så mycket!

En av mina största drömmar just nu är att gå på en fotbollsmatch mellan Barcelona och Real Madrid på camp nou med min pappa. Om jag skulle få se Messi spela skulle jag bli så glad!

Motton:
Live the way you love, love the way you live.
You are all beautiful, God makes no mistakes.
Hellre dålig humor än ingen humor alls.

Kyssar


Haha mycket bloggning

Det blev verkligen inte som jag hade tänkt mig. Hela veckan innan lovet och under lovet kunde jag inte blogga, jag satt inte ens vid datorn tror jag. Jag låg bara i sängen och kollade på film och åt Alvedon. Dagarna efter operationen gjorde knät så jävla ont, men jag har knappt ont nu. Igår så var det skola igen också, tillbaka till helvetet tänkte jag, fast min klass är ganska hjälpande och de skojmobbas bara så det är faktiskt chill. Det värsta är väl att jag har en ryggsäck med alla mina skolböcker i på mig på dagarna, men det går bra. Alla springer runt och testar kryckorna osv. Jag har skaffat snapchat på min telefon så jag och Sofia skickade till varandra när jag hade NO idag, jag tog ett smygfoto på killarna men tydligen såg han det och han skrämde skiten ur mig! Jag och Natta kunde inte sluta garva! Hahahhaha! Jaja dagarna går rätt fort och på fredag är det min lillasysters dansuppvisning och avslutningsfest med laget. Jag saknar dem så himla mycket, allihopa. Och Lena har ju slutat också! Jag tycker det är tråkigt iallafall.
Men jag bloggar nog lite senare för har inga läxor idag.
Ta hand om er!
Kyssar!