INGEN ORK

Hejhej!
Har bara inte orkat blogga under veckan och orkar inte berätta om den heller. Det var vanlig skola och många prov osv. Igår var jag med pappa och Sofia i stan. var supermysigt och slutade på T.G.I. FRiDAYS, asgott! Hittade två skitsnygga tröjor också som pappa betalade och Sofia shoppade loss, haha. I fredags fick jag min födelsedagspresent av Melinda och det var en skitsnygg klocka. Jag tyckte att det var för mycket men hon insisterade.Så nu har jag en klocka på armen också! Tack min älskade!
Idag har jag pluggat och kollat match, tjejerna spelade 2-2 mot BP, vilket var jättebra, men BP skadade också BÅDA våra målvakter, tack! Jaja det är första slutspelsmatchen på söndag tror jag så den ska jag väl kolla på. 
Fick BTW mina urbanears idag, röda och så jävla snygga. Skitbra ljud i dem också, och betalade ingenting. Världens bästa föräldrar man har! Men nu ska jag kolla på min SO lite och lyssna på Vad söt du e som jag och Alice drogade i sexan! 
Kyssar!

♥♥


HJÄRTA

Dethär måste ju vara två av de bästa låtarna som finns!



Sen två låtar som alltid sitter i mitt bakhuvud av en speciell andledning. Minnen.♥


 
 

Because no matter what I do
I know I can count on you
Cause baby you still love me anyway
For worse or for better
You make me better
I know you still love me anyway
♥♥

LÖRDAG

Hej!

Ledsen för dålig bloggning, har ingen ork. Det är ofta ett #tpl i mitt liv just nu. Jag bara orkar ingenting. Igår var jag hos fina Melinda och vi kollade Charlies änglar. Såklart gjorde hon mig på bättre humör! Idag har jag kollat match som mitt lag spelade mot AIK, en synd förlust med 1-2 men de är i slutspel i sanktan iallafall och det är ju bra! Jag har precis haft ännu ett släktkalas. Fick såklart mer presenter då så det var kul! Nu tänkte jag uppdatera min telefon till iOS 6 och bara hoppas på att inget raderas som det gjorde för mig en gång. Fan vad sur jag vart då. Men håller på att lägga in alla bilder på datorn, ifall att det skulle hända. Sen ska jag läsa lite i Cirkln och sånt, så får morgondagen bli världens pluggdag för mig också! 
Kyssar!

Åherre vilken bra födelsedag det blev. Verkligen. Inte.

Hej!
Fyller ju somsagt år idag, äntligen. Men dagen började med att jag mådde så himla illa så jag inte kunde gå till skolan. Det sög. Men iallafall, spenderade dagen i sängen och framför TV:n. Jag mådde mycket bättre senare på dagen och nu mår jag prima. Åt fondue till middag som jag hade valt eftersom det händer max en gång per år. Haha. Och nu ska jag käka B&J. Fick göra det bästa av dagen även fast jag mådde dåligt i början av den. Bloggar imorgon.
Kyssar!

Bildbrist, men behövde ändå bilderna till min instagram. Följ mig där: isabellaclaesson :)

Chilling billing i skolan

Är i skolan nu, ska snart ha SO. Här kommer en skitsnygg bild på mig och bästavännen.
Kyssar!


Deppmode

Ni killar börjar prata med en, mitt från tomma intet.
Han ger dig några komplimanger, säger att du är fin och sånt. Han frågar dig om förhållanden du haft och du om hans. När du berättar för honom hur många gånger du blivit sårad så svarar han med att sånna killar är idioter och korkade för att dom släppt en så fin tjej som dig. Du delar sedan med dig om fler historier från ditt förflutna, och han berättar sina. Han börjar flirta med dig, och
du flörtar tillbaka. Sen frågar han efter ditt nummer och du ger det till honom på en gång. Nästa morgon smsar han dig och skriver "God morgon sötnos" eller något liknande. Att prata med honom blir snart en daglig rutin och du väntar hela dagarna på att han ska skriva till dig. Så fort han hör av sig så ler du, och din dag känns plötsligt så mycket bättre. Ni smsar hela dagarna om allt och ingenting.
Ni smsar hela kvällen och han frågar helatiden om du är trött och kanske vill sova. Att prata på honom blir det bästa du vet, de konversationerna är oslagbara. De är djupa, personliga och helt underbara. Du sover när han sover, han sover när du sover. Nu vill han träffa dig, umgås med dig. När du träffar honom så känner du ännu starkare kemi emellan er och du får fjärilar i magen varje gång du pratar med honom. Nu berättar du för dina vänner hur fantastisk han är, och att du gillar honom. Snart erkänner han att han gillar dig, och du berättar att du känner likadant. Ni träffas mer och mer, han kallar dig älskling och kysser dig sådär perfekt så som det bara är på film. Och en vacker dag eller kväll, så hamnar ni i samma säng och ni har sex. Du känner dig som den lyckligaste tjejen på jorden. Kärleken mellan er känns som den kommer hålla föralltid.
Men en dag, så slutar han att vara den som smsar först. De gånger ni nu pratar, så är det du som
hört av dig först. Saker förändras och du förstår inte vad som helt oväntat har hänt. Han slutar lägga ner energi på att prata med dig och verkar inte vara intresserad utav att vara din längre. Du blir lite extra klängig, för du vill inte ha någon annan tjej med i bilden. Du kan inte sluta undra vad det var som gick fel. Du frågar honom om det är någonting som är fel, men han svarar att allt är bra. Då börjar du tänka att han kanske är sur för någonting du gjort, men då säger han till dig att ta det lungt och att allting är okej. Han säger att han varit upptagen. Du väntar ett tag men ingenting förändras. Han är fortfarande "upptagen" hela tiden och han försöker inte ens prata med dig.
Nu för tiden så blir det bråk varje gång du försöker prata med honom. Och du blir orolig att han blir irriterad för att det alltid är du som hör av dig, så du slutar skriva till honom. Månader passerar och du pratar inte med honom över huvud taget. Du har ingen aning om vad som hänt från hans sida. På grund utav honom så är varje sekund utav varje dygn smärtsamt. Du har ingen aning om vad som gick snett i "förhållandet" mellan er. Ni hann ju inte ens försöka. Dina vänner blir förbannade på honom och säger att han inte förtjänar någon som dig. Men du kan inte ta åt dig utav vad dem säger. Du har fastnat för honom. Du saknar den han var och du vet inte ens vem han har förändrats till. Och en dag, så ser du att han har en ny tjej i sitt liv. Han kallar henne söta saker, säger allt det han brukade säga till dig - till henne. Han kallar henne baby och säger till henne att hon är den finaste. Hans liv verkar fungera perfekt utan dig. Och han har någon annan att prata med hela nätterna nu. Du vägrar tro att han har playat dig, men det är så. Du är fortfarande sårat, och han har gått vidare. Du är fortfarande ledsen och allt du gör påminner om honom. Du kan inte sluta tänka på honom, och du gråter varje kväll då du tänker på honom. Du hoppas i din ensamhet på att han ska börja prata med dig igen, att ni ska fortsätta där det tog slut trots att du vet att det aldrig kommer hända. Du jämför alla killar du träffar med honom nu. Han har redan glömt bort vem du är och du har fortfarande inte kommit över honom.
Känner du igen dig?

Kör på deppmode innan jag ska krypa ner i sängen.
#tpl


BETTER WITH THE LIGHTS OFF

 


I DREAM TO MUCH




Födelsedagsfirande i förskott

Hola a todos!
Jag sov ju hos Melinda efter den supertrevliga middagen igår på ciao ciao grande som bestod av kött och till efterrätt Fruktsallad med smält vit choklad och glass på det. Det var ruggigt gott! Jag och Melinda åkte taxi hem och kollade film. Sen var vi så trötta så vi somnade.
Vaknade upp och åkte typ hem direkt efter vi hade käkat morotskaka, mihi gott!
Bakade en äppelpaj och firade en massa tills gästerna kom. Det bästa på hela firandet var att min farfar kom i skjorta, kavaj och röda byxor, Hahah Sture-P!!! Behövde såklart ta foto! Fick massor med fina presenter också, tack för det. Men har inte fått pappas och Annas paket, det får jag på tisdag. Längtar! Sen har jag pluggat och gjort makaronipudding med min syster, den står iugnen just nu. Men nu ska jag plugga lite till så hörs sen.
Kyssar!


Middag

Tjaba!
Sitter i taxi med Melinda och hennes mamma nu. Vi ska åka och käka i stan för Melindas mamma fyller år, hon bjöd med mig dessutom som en tidig födelsedagspresent till mig. Så himla snällt!
Jag var hos min kusin idag och firade honom, han fyller 5 några dagar efter mig så idag var det kalas med släkten. Imorgon ska vi fira mig för jag fyller år på Tisdag så det ska bli kul!
Igår var det ju kärrtorpslöp så ingen skola, det ösregnade och jag kunde ju inte vara med så jag satt och väntade tills alla skulle bli klara typ. Sen fuskade typ halva skolan och halva sprang fel pga en lärare så det vart fett kaos men min klass var duktiga iallafall. Som vanligt!
Fick skjuts hem av Elin och Anton, så snällt! Sen kollade jag film och vi hade bara en myskväll hemma.
Men nu ska jag vara social!
Kyssar!


Torsdag

Drar mig mot skolan nu, börjar åtta.. Bloggar efter.
Kyssar!


Till pappa!

Hej!
Är hemma nu och har packat färdigt. Ska nog börja gå mot pappa nu. Sen ikväll blir det match att kolla på med fina vänner. Det kommer vara proppfullt på IP, men kom dit ändå! Hammarbys A-lag mot Enskedes A- lag. Går inte att missa! Nej men ska dra mig mot papi nu, han är i Norge men kommer väl hem om någon dag. Hoppas jag.
Kyssar!


Skolan

Påväg till skolan nu. Ikväll ska bli en kul kväll. Berättar mer om det sen.
Kyssar!


OCH IDAG/ 911

Heeeej!
Dagen var chill, började 9.35 och slutade typ 14.20. Enkla lektioner osv. Gick hem efter skolan. Gjorde mellis och kolla på PLL. Så bra! Åkte sen till träningen men drog hem efter typ 45 min. Vi beställde pizza och åt FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV UPP EN VUXENPIZZA! 
Så det blir 9/11 då de två tornen rasade och 9/11 första gången Bella åt upp en hel pizza. Haha.
Kollade Svenska Hollywoodfruar med mamma sen och nu ska jag sova. 
Kyssar!

R.I.P alla som dog för 11 år sen. 9/11-2001. Vi sörjer fortfarande♥


Gårdagen

Var i skolan som vanligt. Sen drog jag, Alice och Fanny direkt till träningen. Var där tills träningens slut. Vi åkte hem och jag åt, sen möttes vi igen vid tuben för att åka till Hammarbyhöjdens IP och kolla Hammarby- Enskede P97. Bajen vann typ med 6-0 såklart. Haha. Hela klassen var typ där och det var en helt lyckad kväll. Tack för det alla!
Kyssar!


Skolan

Drar mig mot skolan nu, berättar om gårdagen efter skolan.
Kyssar!


Lite tråkigt sådär på söndagskvällen

Är du::

1. Är du singel? Yes!
2. Är du lycklig?  Kan väl må bättre.
3. Är du uttråkad? Haha nej? just nu? lite kanske.
4. Är du ledsen? Ofta, när ingen ser.
5. Är du italienare? Ehm nej.
6. Är du gravid? Gud nej!
7. Är du full? Nej.
8. Är du en cooling? Om jag är.
9. Är du från Irland? Öh nepp, svensk brutta här!

10. Är dina föräldrar gifta? De var innan de skilde sig.

 

Kärlek

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej.
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? 
Måste man ens fråga?
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?
 Det är klart.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nepp
6. Har du haft en hemlig beundrare?
 Jag vet inte, tror inte det.
7. Är du kär? Jag vet inte, jag är tom.
8. Vill du gifta dig i framtiden? Jag tror det.

 

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon tror jag, fast båda!
3. Katt eller hund? Katter, fett kattiga
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Tror fler vanliga kompisar, fast man vill ju alltid ha en bästavän!
5. TV eller Internet? Kollar inte TV så internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola FTW
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Festar inte så får väl bli en mysig hemmakväll, det sitter inte fel!
8. Pengar eller lycka? Lycka all the way
9. Dag eller natt? Båda!
10. MSN eller mobil? Mobiiiil! Finns det ens nån som använder MSN längre?

 

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Jag brukar inte smita hemmifrån...
2. Brutit ett ben? Om man inte menar just benet så har jag brutit nyckelbenet, tre gånger....
3. Gjort nåt du ångrar? Ojoj.

4. Hoppat Bungee Jump? Aldrig!
5. Ljugit för någon du tycker om? Vem har inte det?? 
6. Ätit en hel tårta? Nej gud nej.
7. Gjort bort dig offentligt? Säkert, fast inte brutalt.
8. Tappat mat i skolmatsalen? En ång i typ fyran. Gjorde som de alltid gör i animerat, halkar och slänger maten bakåt...
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nej har aldrig haft husdjur, är pälsallergiker.
10. Velat försvinna? Varje dag.

 

Vad såg du på tv sist? Nån fim men kollar inte TV.
Vems blogg läste du sist? Systrarnaq.blogg.se. Frågorna är därifrån.
Vad åt du sist? Flan och glass.
Vem pratade du med sist? Mamma.
Vem ringde du sist? Mamma.
Vem messade du sist? Mamma haha.
Vad läste du sist?  Cirkeln.
Vem kramde du sist? Öh mamma tror jag.
Vem bjöd du sist på något? Kommer inte ihåg.
Vad köpte du sist? Tuggummi.

Ska Sova nu, bloggar imorgon.
Kyssar!



Jacka+Skor

Här är jackan och skorna!
Jacka; 499:- (orginalpris 999kr) Stadium, Everest
Skor; 349:- Skopunkten


Hoppsan!

Tjena!
Juste, Hade ju en blogg också.. haha. Veckan som var, var helt ok. Skolan var lugn och vi hade klassfoto i torsdags. Hoppas det blev bra, inget spex tyvärr, synd. I fredags hade jag, Fanny och Seb askul på engelskan iallafall, fyfan. Garvade skitmycket, haha mina friends är bäst! Jag gjorde inget speciellt på fredagskvällen, kollade PLL och gjorde min svenskauppgift för denna vecka, vi håller på med ett grupparbete där man är sina egna lärare. Bokcirkeln heter den, du läser en bok, och varje vecka är du en karaktär, tex ordletare, så ska du hitta typ 10 ord från så långt du har läst. Haha det är komplicerat att förklara men det är iallafall skitkul. Jag har dessutom en jättebra grupp som består av mig, Melinda, Alice, Moa och Ida och vi läser boken Cirkeln. Ett tips till alla som vill läsa en bra bok, har typ läst 100 sidor och den är påväg att bli min favoritbok! Jaja.

Igår var det full rulle, både min bonusmamma och min bonuspappa fyller år den åttonde september, så på dagen var det lunch för min bonusmamma och på kvällen så var det middag för in bonuspappa, trevligt och Alice var med. Sen drog vi til konsum och köpte B&J och sen hem till Alice och kolla på film. Sen somnade vi.

Vaknade vid typ 10 idag och Alice och jag gjorde frulle och kollade film medans vi åt, en chickflick såklart! Sen drog jag hem för jag och mamma skulle shoppa skor och vinterjacka till mig, jackan var dessutom på rea så vi sparade 500 kronor, fynd! Kom hem riktigt nöjd! Bild senare. Sen fyllde vi på mitt SL- kort äntligen, och jag duschade och hamnade här. Ska kolla PLL och ta det chilla nu.
Visar bild på skorna och jackan senare.
Kyssar!

Lite av veckan, hittade en kille som gjorde 122 i spanskabokn, haha coolt!

9 dagar kvar, sen fyller jag 15!!

Sorry

Hej!
Sorry för dålig uppdatering denna helg, har varit rätt upptagen men här är en sammanfattning om denna helg:
Fredag: Skola som vanligt med långa lektioner men ändå en rätt rolig skoldag. Min klass gör dagarna seriöst!
Under kvällen var jag med Fanny och Alice, de åt middag här tillsammans med min bonusmammas kusin och hans barn, trevligt, och tacos blev det. Gott! Sen gick vi ut i vår stuga och kollade på The Lucky One men Zac Eftron och jag dör vad snygg han är! Haha. De sov här också, mys! 
Lördag: Vi vaknade och käkade frulle och sen skulle båda hem. Jag skulle baka äppelpaj till kräftskivan med grannarna på kvällen och de blev riktigt lyckade! Så kräftskiva på kvällen men la mig rätt tidigt så att jag inte skulle dö på söndagen. Fick också veta att laget hade vunnit mot Bajen med 3-2, blev så jävla glad. Så duktiga mina tjejer!
Söndag:Gjorde inte mycket egentligen, Åt frulle, städade lite, åt tidig middag med familjen och syrrans pojkvän. Sen kollade vi på The avengers fast vi hann inte se hela. Men den är grym än så länge iallafall. 
Och Måndag: Skola som vanligt, helt okej dag. Fotboll, SO, Matte, Svenska och Spanska, lätta lektioner med bra flyt på de alla iallafall! Så åkte jag direkt till träningen med Fanny och Alice efter. Kollade på den och åkte hem och käkade middag. Sen var jag lite med världens bästa lillesyrra och sen hamnade jag här. Kul. Nu ska jag kolla PLL eller spela robinsonspelet tror jag, haha prova om ni inte har gjort det, det är askul! Finns på TV4 Hemsida. Bloggar sen eller imorgon då. 
Kyssar!

Kul vi hade!

Snyggingen himself!♥

Hittade en rätt snygg kille att ha som låsskärm också! 
Magrutorna asså broooor!

Födelsedag om 15 dagar och lillebror om ca en månad. Nedräkning nu då!