Oj oj oj

Hej babes!
Shit vad dålig jag har varit på att blogga. När var det senast, måndagen den 13? Oj herre. Aja på alla hjärtansdag gick vi tjejer till pizzteria tallkrogen och käkade pizza, mums! Onsdagen gick bra med basket på idrotten. Torsdagen sjukt tråkig som vanligt i skolan. På fredagen fick vi lite sovmorgon, jag var med på första lektionen och skrev klart min bokredovisning på engelskan. På lunchen när jag satt med Melinda och Alice blev jag stekvarm och sade helt plörsligt: Jag tror jag har feber. De kände på min panna och bah: gå hem. Hahah låg däckad i sängen 2 dygn i sträck, käkade inget och gick på toa kanske 4 gånger från fredag eftermiddag, till söndag morgon. Jag skulle försöka käka middag på lördagen och drog mig, bokstavligen, upp för trappan. Jag stod i köket ungefär 5 sek innan jag sa: pappa om jag inte lägger mig ner kommer jag svimma eller spy. Så jag kutade ner för trappan och la mig i sängen. Men på söndagen åt jag och frisknade till.

I måndags kollade jag först på killarnas DM, dom gick SÅKLART vidare och slog ut aspudden, haha sämst! Killarna i min klass är verkligen sjukt duktiga. Sen var det en allmän tråkig dag somvanligt. Tisdagen började skönt med sovmorgon till 10.40. Sen var det sp, No och hemkunskap där vi gjorde soppa och äppelsmulpaj. Sen var det onsdag och tråkig dag som vanligt. Efteråt gick vi hem till Natta och filmade lite till vårt so projekt. Ja ni kommer troligen få se filmen. Sen idag var dagen bra, film på spanskan och film på engelskan, hah vi såg Easy A och jag hade berättat för Garca att det var ganska mycket tjejfilm men att den var bra. Han kollade mest bak på mig i klassrummet och gav mig konstiga blickar, ahhah. Sen var det lunch, no prov och svenska prov eller vi ska skriva en debattartikel. Sen skippade vi so:n för vi fick för Antina eftersom vi skulle filma till grupparbetet, på SO:n då. Vi hade vikarie och han släppte nästan inte iväg oss för Antina hade glömt att säga till honom att vi fick gå och filma. Jaja efter filmningen åkte jag till farsta och tog kort till mitt spelarleg. Bilderna blev sådär men skit it. Sen åkte jag hem och kollade DH. Åt och nu sitter jag här. Jag bloggar mer sen, Kramar!

Jag och Timon på alla♥dag och semlor som jag och Natta bakade på HK.

Soppan och smulpajen och jag och Sofia för måååånga år sen.


Ai Se Eu Te Pago

Heeeeeej!
Gick sådär på cupen vi förlorade 3 och vann en. Men vafan dom var minst 10 år äldre. Jag har duschat och käkat. Kollade på DH också förut, ska nog kolla mer. Imorgon har vi DM! Fan vad jag är nervös, förlorar vi blir vi mobbade forever liksom.... Men det går nog bra, har skit ont i min fot men hoppas det går över tills imorgon. Jaja ska kolla DH nu, Kramar!


Noooooooooooosa


Oupsi

Hola dudes!
Sorry för dålig bloggning! Har inte orkat. Iallafall, torsdagen skön dag där vi fick sluta typ en timma tidigare pga att vår vikarie till So:n aldrig kom. Fredagen var najs när man fick börja 11.50 också, tack Cecilia! haha. Sen var det tjejmiddag hos Natta med massa kul! Idag har jag spelat cup med laget mot damer i Rimbo. Det gick okej och vi ska spela slutspel imorgon. Så ska utt tidigt. Jag har käkat och varit på konsum och köpt en Marabou Digestive. Ska kolla på DH nu, Hörs, Kramar!

Lite mer mmmmmmmm i livet ♥


Orkade inte

Hola mi amigos!
Hur mår ni? Själv är det okej. Men har typ pluggat hela kvällen och därför har jag inte bloggar men jag bloggar om dagen imorgon, Kramar!

DÖD

Tja tja bloggen!
Hur mår ni? Själv är det okej. Killarna var på mig som iglar idag och pratade om mitt köttande och tacklade in i mig, det hade flugit åt dem nåt helt insane. Cesar sa tillochmed: Oj shit köttarn gick förbi mig, när jag gick förbi honom, sjuka dem är! Skolan var lugn, Musik, Spanska, No och Hemkunskap där vi gjorde typ godaste potatisgratängen med kyckling! Gick hem till mig med Alice och bakade chokladbollar och snackade. Blev nog de bästa chokladbollarna jag någonsin har bakat. Sen var det träning fast vi satt bara och lyssnade på vår sjukgymnast. Tog en dusch när jag kom hem och nu sitter jag här. Ska plugga lite och sen sova, hörs imorgon, Kramar!

Jag gråter bara i regnet

Har fortfarande deppmode, Älskade newkid i somras, på Thevoice, SNYGG!

Q/A

Jag undrar vilken som är din favoritfilm?

Din favoritfilm?

Favorit film?

Jag har flera favoritfilmer, lite annorlunda än vad alla andra tonårstjejer skulle säga tror jag. Det är Forrest Gump, Gladiator och King Kong. Alla tre filmerna är sjukt bra och pappa har tvingat mig att se dom, Det gjorde han rätt i!

Vad du har för favoritapp och favoritspel i iphonen?

Hm det är svårt, det är väl spotify eller facebook. Och spel varierar lite, jag tar det nyaste och spelar det så jag tröttnar, och så går det om och om...

Dina bästa vänner?

Det är Alice, jag har faktiskt bara en allra BÄSTA vän och det är Alice. Har flera jätte bra vänner men bara en bästa vän.

Hur är din drömkille?

Gud jag vet inte, tycker Justin Bieber är sjukt snygg. Men han ska ha en underbar personlighet och gilla mig för den jag är. Sen måste han faktiskt vara snygg, iallafall i mina ögon. Svart hår är snyggt men tycker att Justin Bieber, Cristiano Rolnaldo och Chad Michael Murray (från OTH) är riktiga snyggingar.

Hur ser din framtid ut om du fick välja exakt vad du ville? :)

Drömyrke?

Vad vill du jobba med när du är äldre? :)

 

Det är inte svårt, just nu är min framtid fotboll. Jag vill bli fotbollsproffs, jag är typ den ända som inte "vill" bli en Victoria Secret's modell. Jag vill ha en underbar man och få 2 barn. Äh ska inte planera så långt fram men jag vill verkligen bli fotbollsproffs, Jag brinner för det!

 

Favorit mat?

Det är lättaste frågan, helt klart oxfilé med någon slags potatis och Bearneasesås!
Favorit Bluggaaar? Favoritbloggar?

Hm asså jag läser inte bloggar så ofta men jag läster väl:

torpenbergs.blogg.se

baratilla.blogg.se

tovewaldemar.blogg.se

melindaa.blogg.se

aliceanderstedt.blogg.se

systrarnaq.blogg.se

Kan ha glömt någon...

Besöksrekord?

Besöksrekord??

 

Haha har ju inte så många läsare men det är väl runt 40 per dag, har dessutom inte haft bloggen så jäääätte länge.
Favorit låt? SNÄLLA SÄG INTE ÄCKLIGT!!

Haha jag vet inte, det finns så sjukt många låtar man har minnen till och jo, äckligt är en av mina favoritlåtar atm Natta ;)

Finaste profilbild på facebook?

Helt klart den i somras när jag står och kollar över axeln och ler :)

Dina 5 bästa vänner?

Jag kan inte säga 5 bÄSTA kompisar men som jag skrev där uppe är Alice min bästa kompis.

 

Vilka står du närmast i klassen?
Det är väl Alice, Natta, Mathilda, Melinda, Fanny, Hedda, Johanna haha men typ alla :)

 


Collage

Första gången jag gör ett så mobba inte.
Jag tänker mig linnet instoppad i shortsen tillsammans med solglasögonen och conversen. Linnet är från H&M och shortsen från Gina tricot så det går nog att fixa och köpa. Converse har jag redan och ett par solglasögon som ser ut som Ray Bans.
Love♥

Hej världen

Hola babes!
Deppmode dag som vanligt då. Träningen igår var sjukt kul eftersom det var på bosön där det är konstgräs= UTOMHUSFOTBOLL! Så skönt! Sitter hos pappa nu och har käkat middag precis, lasagne blev maten idag, jätte gott! Skoldagen var okej, det började med DM med niorna där vi slog ut aspudden ocg gick vidare, vi mötte ett annat lag och vann med 7-0 (gjorde mål!) Skulle blivit en match till men dom ´kom aldrig... Aja vidare till godaste lunchen, potatisbullar, och sen SO. Matte prov efter det, rätt lätt. Sen NO och At där vi alltid får sluta tidigare. Gick till konsum och köpte lite gott och tröståt till DH. Hahah, men chill dag iallafall. Ska nog sitta vid facebook, dunka till musik och svara på frågor sen, Sista chansen att fråga på frågestunden nu! Hörs sen, Kramar!

Bloggar snart

Drar till pappa nu och uppdaterar om dagen när jag är  där, Kramar!


HAT

Tabell Totalt Hemma Borta
LagSVOFGM-IMDPSVOFGM-IMDPSVOFGM-IMDP
S= Spelade matcher,
V= Vunna matcher,
O= Oavgjorda matcher,
F= Förlorade matcher,
GM= Gjorda mål,
IM= Insläppta mål,
D= Differens,
P= Poäng



SERIÖST TILL OCH MED 10 FLER INSLÄPPTA MÅL!!!
HUR TÄNKER DOM? ATT ETT DÅLIGARE LAG SKA ÅKA TILL GÖTEBORG? JA MEN SMARTA
Eskilstuna United DFF 3 2 0 1 13-16 -3 6 2 1 0 1 7-11 -4 3 1 1 0 0 6-5 1 3
Enskede IK 3 2 0 1 10-6 4 6 1 1 0 0 2-1 1 3 2 1 0 1 8-5 3 3
IK Franke 3 1 0 2 11-11 0 3 1 0 0 1 5-6 -1 0 2 1 0 1 6-5 1 3
Eneby BK 3 1 0 2 10-11 -1 3


FAAAAAAAN SÅ JÄVLA NÄRA!

Hej ni där hemma!
Sitter nu i sängen. Jag sov hos Natta inatt och gick hem i morse och satte mig och kollade DH. SM gick okej, Fast nä, eller vad ska man säga? Vi vann de 2 första matcherna och allt hängde på den tredje. Vi skulle spela lika eller vinna, då hade vi fått åka till Göteborg och spela final. Men så vinner dom där med 5-4 skit orättvist! Hade man räknat på bäst i gruppen hade vi vunnit men nu räknade dom på nåt konstigt sätt och Eskilsbajstuna får åka till Göteborg, FML. Vi var så jävla nära!
Bajen P97 var där också, men såg faktiskt bara Garca och hälsade på honom. Vi kollade också på en liten stund av deras match och snackade om Seb och hans frilla, tills vi märkte att hans föräldrar satt typ framför oss. Höll på att garva ihjäl oss då! Vi värmde upp och killarna slog typ upp dörren på mig, dom visste att det var vi och tajmade in det...., jag var längst fram och jag skrek som fan, hoppas dom inte såg att det var jag! Jag svär mycket men är så sur, vi skulle gått vidare, vi skulle fått spela final i Göteborg!
Jaja idag har jag bara kollat DH typ. Ska käka och träna på bosön sen ikväll. Imorgon blir det DM med niorna, fotbollen tar över mit liv, haha tur att jag älskar det! Kramar!
Glöm inte frågestunden, svarar snart!

För mig är ni bäst!♥


Tidsinställt

Hej alla!
Har nu spelat klart mina matcher, hoppas det gick bra! Senare ska jag till Natta men bloggar nog senare.
Kramar


Drar om en halvtimme

Sho broes!
Sitter i sängen. Har precis käkat lunch och väntar på att vi ska åka, kom på att jag måste ta ut pengar, jäklar nu får jag springa! GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! Kramar!


Sm

Helloooo!
Sitter och tar det allmänt lugnt. Håller också på att packa till Katrineholm där vi ska spela sm! Vi åker imorgon fast spelar på Lördag,mycket smartare eftersom annars måste vi åka jätte tidigt på lördag. Har dessutom comp.ledigt imorgon eftersom vi fick jobba matte på öppet hus, sköööönt! Chill vecka och underbar helg med massa fotboll, vidare till nästa stadslagsträning, oh ja livet leker!


Frågestund!

Vi kör nu på en frågestund. Den avslutas på söndag när jag är hemma från Katrineholm. Fråga vad ni vill!


Ge aldrig upp för att någon gång kan du komma tillbaka

Hola amigos!
Sitter här hemma och har precis fikat med Jullan och pratat om allt mellan himmel och jord. Gårdagen var lugn, vanliga tråkiga lektioner och så. Gick hem till Alice och fotade. Öppet hus och sm träning på kvällen sen. Idag var dagen rätt kul, började med engelska där vi bara läser en bok. Sen hade vi lunch halvklass och no halvklass, gjorde så att killarna inte kom för sent för en gångs skull, tacka Bella liksom. Efter det var det svenska och det var lugnt och faktiskt ganska kul. Sen so i datasalen där Melinda gick in på stadslaget och skulle se vilka som gick vidare, och ser man på, jag var en av dem. Jag gick på en uttagning i somras men gick inte vidare och nu kom jag tillbaka. Skit kul! Sen ropade Cesar ut att jag hade gått vidare i hela datasalen.... Jaja är iallafall väldigt glad nu! :)

Tagen från http://aliceanderstedt.blogg.se/ ♥


Fet sämst

Hej!
Jag orkar inte blogga nu, har haft fullt upp heeela dan, men skriver om den imorgon, Kramar!